Skocz do zawartości

Mikołaje Na Motocyklach 2015

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Impreza i filmik - super! (najbardziej podobały mi się te wstawki z damskimi nogami :smile: )

Mam nadzieję, że uda mi się wreszcie wziąć udział w Motomikołałach w przyszłym roku!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Dzięki! Będę wypatrywał tych łydek na następnej imprezie :biggrin: Zdrówka życzę!

Dziękuje i wzajemnie :smile:

To na następnych MotoMikołajach bądź bardziej czujny bo będę na moto więc rajtek nie będzie, ale obiecuje że stylizacyjnie nie zaniżę tegorocznego poziomu, mam już nawet w głowie pewien pomysł...  ;)

A ja myślałem, że się Jusia prebierałaś :biggrin:

Gdybym się przebierała wybrałabym bezsprzecznie amarant, wiadomo ;)

Edytowane przez Juśka (wyświetl historię edycji)

Świetna informacja - takie wieści zadają kłam plotkom, że ludzie stali się nieczuli na problemy innych.

Serce rośnie i nadzieja także!

Rzeczywiście - JESTEŚCIE WIELCY!

To także super-przykład dla młodych, także tych z domu dziecka, że warto wspierać akcje charytatywne, bo nawet niewielki uśmiech dziecka jest wart wszelkich starań.

Z różnych względów nie wziąłem czynnego udziału w akcji, ale może przyszły rok będzie łaskawszy. Cieszę się zaś i jestem dumny, że mogę się zaliczyć do takiego grona ludzi, jakie tworzy Forum!

Trzymajcie tak dalej!

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Powiem za Siebie ale pewnie reszta tez tak myśli jakby nie organizatorzy pewnie nie było by takiej świetnej akcji. Dziękuje  ze moglem uczestniczyć w tak zacnym wydarzeniu.

Świetne wiadomości! Fajnie, że dużo motocyklistów się zaangażowało, fajnie, że jest kasa na działania. Dobrze, że w parze z chęciami idą konkretne działania.

"Try not to become a man of success but rather to become a man of value."
-- Albert Einstein

• 1 miesiąc temu...

Powiem za Siebie ale pewnie reszta tez tak myśli jakby nie organizatorzy pewnie nie było by takiej świetnej akcji. Dziękuje  ze moglem uczestniczyć w tak zacnym wydarzeniu.

Trybik masz rację, gdyby nie świetna organizacja nie było by super finału. 

• 2 miesiące temu...

szybko się obudziłeś :smile:  :blink:  :blink:

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s