Rogal Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2015 Dziś jestem w pracy i mogę wrzucić filmik z funkcjonowania czapki, która gra, świeci i się porusza!!! Tak jak rozmawialiśmy, jeśli zakupicie powiedzmy 3 sztuki, będę miał po świętach możliwość przyjęcia ich na zwrot.Oczywiście oferta zwrotu jest kierowana to moto mikołajów ze stowarzyszenia w celu zrobienia szału wśród dzieciaków.Jak coś, dajcie znać na prv... cena takiej czapy to 60 zł. 0 Cytuj ...
boodgee Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2015 Dziś jestem w pracy i mogę wrzucić filmik z funkcjonowania czapki, która gra, świeci i się porusza!!! Tak jak rozmawialiśmy, jeśli zakupicie powiedzmy 3 sztuki, będę miał po świętach możliwość przyjęcia ich na zwrot. Oczywiście oferta zwrotu jest kierowana to moto mikołajów ze stowarzyszenia w celu zrobienia szału wśród dzieciaków. Jak coś, dajcie znać na prv... cena takiej czapy to 60 zł. Rogal, to jest za***iste 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein
macbal Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2015 Dorzucam jeszcze parę grosików od siebe. 0 Cytuj Nas ne dogoniat !!!
@rt Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 Czy jest szansa, aby poznać gdzieś plan imprezy - wiele osób zadaje mi pytania, "gdzie i kiedy będzie można zobaczyć te mikołaje na motorach" - może warto by było podać przybliżony czas/trasy przejazdu...? 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 Czy jest szansa, aby poznać gdzieś plan imprezy - wiele osób zadaje mi pytania, "gdzie i kiedy będzie można zobaczyć te mikołaje na motorach" - może warto by było podać przybliżony czas/trasy przejazdu...? Nam też zależy na tym, aby trasę mieć przyklepaną, ale oczekujemy cały czas na decyzję w sprawie przejazdu Piotrkowską. 5 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
@rt Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 Czekam więc cierpliwie. 0 Cytuj
master611 Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 nie jestem z lodzi i nie znam jakos supe miasta wiec mam pytanie do Was; moze i glupie ale kto pyta nie bladzi ;p "Do końca tygodnia opublikujemy mapę i harmonogram przejazdu motocyklistów przez Łódź. Wjazd na Pasaż Schillera będzie możliwy prawdopodobnie od dwóch stron, ale tylko dla jednośladów. Prosimy zatem o pozostawienie samochodów na pobliskich parkingach" wjazd od dwoch stron czyli? 0 Cytuj
Panterka Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Mam naszykowanych 20 misiów dla dzieci z DD ;-) Wystarczy? ;-) Jak coś to jeszcze przeprowadze akcję wśród znajomych gdyby było mało :-D Edytowane 30 Listopada 2015 przez Panterka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Sailor Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Mam troch nowych maskotek i jakieś książeczki dla dzieci, dajcie znać gdzie mogę je dostarczyć. Rzutem na taśmę poszedł przelew... będzie dopiero jutro na koncie Stowarzyszenia... Edytowane 30 Listopada 2015 przez Sailor (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj
AgaJaga Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 Kaska poleciała :-) 1 Cytuj
Kark Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Master611 Właściwie to od 3 stron. Tj -Tuwima -6 Sierpnia -Moniuszki Do 11 to nawet od Zielonej możesz wjechać i przeciąć skrzyżowanie Piotrkowskiej z 6Sierpnia/Traugutta. Edytowane 30 Listopada 2015 przez Kark (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
Suchy-wolk Opublikowano 30 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Wątek poświęcony przejazdowi i spotkaniu już znajduje się tutaj Tam proszę kontynuować dyskusję dot. wjazdu. Edytowane 30 Listopada 2015 przez Suchy-wolk mój błąd (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. chylon Opublikowano 1 Grudnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Kochani zebraliśmy sporo kasy ale niestety jeszcze nam sporo brakuje i jak tak dalej będzie szło to nie będzie sumy nawet z tamtego roku. Także Uprasza się Tych co jeszcze się nie dorzucili aby nie zapomnieli o naszych Dzieciaczkach z Domu Dziecka 2 i 8. SERDECZNIE DZIĘKUJEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 5 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 1 Grudnia 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2015 Z racji tego, że nie każdy korzysta z Facebooka: "> ">Zapowiedź akcji w Radio ESKA ŁÓDŹDziękujemy za zaproszenie i możliwość promowania akcji Posted by MotoMikołaje Łódź on 1 grudnia 2015 8 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
Nico Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2015 Motocykliści do roboty! Niech każdy z forum dorzucić te 5 złoty to niezła suma się uzbiera. Pomyślcie o nich. Niech każdy odpuści kawy czy czego tam chce i dorzuci cegiełkę 2 Cytuj
esquina Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Jeszcze dziś moja przyjaciółka dorzuci swoje parę groszy 0 Cytuj
Archi Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2015 Poszło, jutro jeżdżę bez kaw :-P 0 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 Rewelacyjny materiał od @LucZyn 19 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl
jaquzie Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 zaj....te 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Sebol Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dwa razy oglądałem super:) 0 Cytuj
jaquzie Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2015 najpierw lewym, potem prawym okiem Seba ? 2 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆
Kovalchuck Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2015 Dobry film 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
chylon Opublikowano 11 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2015 Filmik super fajnie zrobiony i ten podkład muzyczny a zwłaszcza akcje z lakami czad . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039
Rekomendowane odpowiedzi