Skocz do zawartości

Mikołaje Na Motocyklach 2015

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś pojechały do Was rowerek z hello kitty i hulajnoga oraz parę innych drobiazgów od mojej córki :smile:

Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia...

Uprzejmie donoszę że w weekend zaparkowały u mnie kolejne 2 rowery podarowane przez @Borasa, a wczoraj jeszcze jeden dzięki akcji na FB zrobionej przez @Juśkę

@majeran666 choinki już załatwia @X76 a jak on się wziął to znaczy że będą na 100% ;), natomiast w kwestii auta będziemy pamietać i w razie potrzeby zwrócimy sie do ciebie bliżej akcji

OK, w takim razie w profilu macie mój numer, bo na forum rzadko zaglądam.

Edytowane przez Majeran666 (wyświetl historię edycji)

Jutro robię przegląd rowerów razem z moim somsiadem który również prowadzi serwis rowerowy, jeżeli było by za dużo roboty dla niego to dam ci znać

Edit:

Dzisiaj zrobiliśmy przegląd rowerów, wszystkimi ewentualnymi naprawami i regulacją, smarowaniem zajmuje się Jan Kudra prowadzący sklep i serwis rowerowy w Łodzi przy ul. Legionów 86.

Oczywiście wszelkie konieczne naprawy robi całkowicie nie odpłatnie wspierając tym samym akcję MotoMikołajową.

Edytowane przez salat (wyświetl historię edycji)

Jutro robię przegląd rowerów razem z moim somsiadem który również prowadzi serwis rowerowy, jeżeli było by za dużo roboty dla niego to dam ci znać

Edit:

Dzisiaj zrobiliśmy przegląd rowerów, wszystkimi ewentualnymi naprawami i regulacją, smarowaniem zajmuje się Jan Kudra prowadzący sklep i serwis rowerowy w Łodzi przy ul. Legionów 86.

Oczywiście wszelkie konieczne naprawy robi całkowicie nie odpłatnie wspierając tym samym akcję MotoMikołajową.

Pamiętajcie o mnie w przyszłym roku, ja się oczywiscie będę przypominać. Tymczasem zasiliłem puszkę na wczorajszej imprezie, moje numery z loterii niestety nie zostały wylosowane. Będę próbował w kolejnej edycji chociaż do taj pory nie wiem jakie były nagrody to i tak przekazałbym je na domy dziecka. Pozdrowienia dla Pana Kudry.

Edytowane przez piterbike (wyświetl historię edycji)

Dzieciaki w wieku szkolnym czyli 6-17 lat a dzisiaj się dowiedziałem że w dd2 będzie trójka nowych wychowanków w tym jeden maluszek 3.5 roku trzeba będzie dla nowicjuszy też mieć jakieś fajne prezenty

Mamy już komplet listów z obydwu domów dziecka, z wstępnych analiz wyłaniaja się 2 hity. Jeden to zestaw krótkofalówek, mamy 4 takie zamówienia, drógi buty Air Max oczywiście nie te oryginalne tylko baardzo podobne, a te mozna kupic za rozsądne pieniądze. Oczywiście są też zamówienia ..... troszkę odjechane jak choćby akwarium z rybkami :smile: no rybek to my raczej 6-go grudnia nie zawieziemy ale myślę że motocykliści jakoś sobie poradzą.

Bo w końcu jesteśmy MotoMikołajami  ?

drógi buty Air Max oczywiście nie te oryginalne tylko baardzo podobne, a te mozna kupic za rozsądne pieniądze

min. 190zł

min. 190zł

mają być podobne, a nie firmowe (z tego co salat napisał)

http://allegro.pl/jogging-4-kolory-air-max-adidasy-do-biegania-36-41-i5493592603.htmlprzykładowa aukcja za niecałe 50 dych ;)

Serdecznie zapraszam :
logo_czarny_racing.png.34e721961f718874ac5554676f49a17f.png
Sklep Metro
Wrocławska 1
91-052 Łódź
42 654 29 68

Duzy wybór butów sportowych podróbek ala air max są w hurtowni na Zbaszyńskiej zaraz poszukam ich w necie Kosmaty wiesz gdzie to odbierałeś mi tam sandały hehehe

To oni :

http://allegro.pl/my_page.php?uid=7960386

Wszystkich nie ma tu wystawionych podjechać oblukać pogadać może da rabat jak to dla dzieciaków

Edytowane przez tomahouk (wyświetl historię edycji)

Co do akwarium, to nie będzie tania sprawa... Nawet najmniejsza kostka to z 500 zł.

A rybki da się zawieźć: styropianowe pudełko :smile:

UPDATE:

1. Salat, napisz jakie dzieci chcą prezenty, to pomyślimy gdzie można je w rozsądnych cenach dostać, wielu ludzi jest na forum z różnych części miasta, więc może jakaś dobra propozycja się trafić

2. Pomysł Juśki

http://allegro.pl/zestaw-rogi-i-nos-renifera-rudolfa-na-samochod-bn-i5732594567.html

Ja jadę kupić do Golfa, ale może na moto ktoś będzie chciał zamontować? Sklep Tiger, Pietryna 55, koszt 15 zł.

Edytowane przez boodgee (wyświetl historię edycji)

"Try not to become a man of success but rather to become a man of value."
-- Albert Einstein

Dzieciaki w wieku szkolnym czyli 6-17 lat a dzisiaj się dowiedziałem że w dd2 będzie trójka nowych wychowanków w tym jeden maluszek 3.5 roku trzeba będzie dla nowicjuszy też mieć jakieś fajne prezenty

rower?? miałabym taki dla maluszka :smile:

Co do Air Maxów pracuje w miejscu gdzie jest szansa że podróbki mogę kupić w cenie hurtowej ;)

A co rybek... to Ja będę autem więc mogę zapewnić im transport jeśli nie będą to piranie  :decayed:

Salat napisz czy te nowe dzieciaki to chłopcy czy dziewczynki? Nic się spinaj ogarniemy dla nich fajne prezenty :biggrin: 

Edytowane przez Juśka (wyświetl historię edycji)

Co do Air Maxów pracuje w miejscu gdzie jest szansa że podróbki mogę kupić w cenie hurtowej

tzn bliżej określona cena to ??? pytam prywatnie :biggrin:

Podpytam odnośnie rybek i akwarium w swojej mieścince. Ile rybek i jakie? Są wymagania?

Jutro mam mieć info jakie duże to akwarium może być, a od tego zależy ile rybek 

Akwarium znalazłam sprzedawcę w Łodzi ceny akwarium są od 25 złotych: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2475551&order=p&string=akwarium&search_scope=userItems-2475551&bmatch=engagement-v10-promo-sm-sqm-hou-1-2-1120

tzn bliżej określona cena to ??? pytam prywatnie :biggrin:

jutro zrobię fotę jak dam rade i dam znać co do ceny :smile:

Uwielbiam to zakupowe szaleństwo....  :dance:

PS. teraz mam mega dużo pracy więc ciężko mi pisać tutaj, dopiero późnym popołudniem mam chwilę aby wejść tu, ale w razie czego jakby coś się zmieniło/urodziło odnośnie prezentów itp piszcie do mnie na messengera tam jestem dostępna :smile:. Jutro zaczynam ogarniać info o Air Maxach i torbach :biggrin: 

Edytowane przez Juśka (wyświetl historię edycji)