aras sieżyje Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Czerwone kubraczki w castoramie są gdzieś od tygodnia a rowerów widzę że starczy na mały peleton normalnie superacko , to się dzieciaki ucieszą ) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Dziś pojechały do Was rowerek z hello kitty i hulajnoga oraz parę innych drobiazgów od mojej córki 3 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Dobrze, że zajrzałem dziś w ten temat. Kompletnie zapomniałem o przelewie. Przelew dokonany 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 @Sysia zgadza się rowerek i caaaała reszta już u mnie zaparkowany, dzieki wielkie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 Pojechać z wami nie będę mógł :-( ale grosik dorzucam ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majeran666 Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 (edytowane) Uprzejmie donoszę że w weekend zaparkowały u mnie kolejne 2 rowery podarowane przez @Borasa, a wczoraj jeszcze jeden dzięki akcji na FB zrobionej przez @Juśkę @majeran666 choinki już załatwia @X76 a jak on się wziął to znaczy że będą na 100% , natomiast w kwestii auta będziemy pamietać i w razie potrzeby zwrócimy sie do ciebie bliżej akcji OK, w takim razie w profilu macie mój numer, bo na forum rzadko zaglądam. Edytowane 18 Listopada 2015 przez Majeran666 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Dziś piękny pełno wymiarowy rower dostarczył @gregorSTG dzięki !!!! Jak znajdę czas jutro to pykne nową fotkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. piterbike Opublikowano 21 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 Witam, Prowadzę serwis rowerowy i jeśli jest potrzeba, chętnie pomogę w doprowadzeniu rowerków do możliwie najlepszego stanu (jak dla swoich dzieci). Mogę podjechać, żeby je obejrzeć, może czegoś brakuje, lub wymaga jakiejś naprawdę większej naprawy. Jestem do dyspozycji. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 (edytowane) Jutro robię przegląd rowerów razem z moim somsiadem który również prowadzi serwis rowerowy, jeżeli było by za dużo roboty dla niego to dam ci znać Edit: Dzisiaj zrobiliśmy przegląd rowerów, wszystkimi ewentualnymi naprawami i regulacją, smarowaniem zajmuje się Jan Kudra prowadzący sklep i serwis rowerowy w Łodzi przy ul. Legionów 86. Oczywiście wszelkie konieczne naprawy robi całkowicie nie odpłatnie wspierając tym samym akcję MotoMikołajową. Edytowane 22 Listopada 2015 przez salat (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ja swoje 3 grosze też dorzuciłem do banku a być może jeszcze jakiś rower dodatkowo też uda się zorganizować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterbike Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 (edytowane) Jutro robię przegląd rowerów razem z moim somsiadem który również prowadzi serwis rowerowy, jeżeli było by za dużo roboty dla niego to dam ci znać Edit: Dzisiaj zrobiliśmy przegląd rowerów, wszystkimi ewentualnymi naprawami i regulacją, smarowaniem zajmuje się Jan Kudra prowadzący sklep i serwis rowerowy w Łodzi przy ul. Legionów 86. Oczywiście wszelkie konieczne naprawy robi całkowicie nie odpłatnie wspierając tym samym akcję MotoMikołajową. Pamiętajcie o mnie w przyszłym roku, ja się oczywiscie będę przypominać. Tymczasem zasiliłem puszkę na wczorajszej imprezie, moje numery z loterii niestety nie zostały wylosowane. Będę próbował w kolejnej edycji chociaż do taj pory nie wiem jakie były nagrody to i tak przekazałbym je na domy dziecka. Pozdrowienia dla Pana Kudry. Edytowane 23 Listopada 2015 przez piterbike (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 około 60 w dwóch domach dziecka i 6 grudnia tam jedziecie?? do 2 domów dziecka dzieciaki w wieku od do?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Dzieciaki w wieku szkolnym czyli 6-17 lat a dzisiaj się dowiedziałem że w dd2 będzie trójka nowych wychowanków w tym jeden maluszek 3.5 roku trzeba będzie dla nowicjuszy też mieć jakieś fajne prezenty 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Co tu dużo pisać. Trzeba się zmobilizować i zorganizować kolejne trzy prezenty . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Suchy-wolk Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Akcję MotoMikołaje 2015 wspiera finansowo również firma TomTom! 5 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Mamy już komplet listów z obydwu domów dziecka, z wstępnych analiz wyłaniaja się 2 hity. Jeden to zestaw krótkofalówek, mamy 4 takie zamówienia, drógi buty Air Max oczywiście nie te oryginalne tylko baardzo podobne, a te mozna kupic za rozsądne pieniądze. Oczywiście są też zamówienia ..... troszkę odjechane jak choćby akwarium z rybkami no rybek to my raczej 6-go grudnia nie zawieziemy ale myślę że motocykliści jakoś sobie poradzą. Bo w końcu jesteśmy MotoMikołajami ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 drógi buty Air Max oczywiście nie te oryginalne tylko baardzo podobne, a te mozna kupic za rozsądne pieniądze min. 190zł 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kejcior Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 min. 190zł mają być podobne, a nie firmowe (z tego co salat napisał) http://allegro.pl/jogging-4-kolory-air-max-adidasy-do-biegania-36-41-i5493592603.htmlprzykładowa aukcja za niecałe 50 dych 0 Cytuj Serdecznie zapraszam : Sklep Metro Wrocławska 1 91-052 Łódź 42 654 29 68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomahouk Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Duzy wybór butów sportowych podróbek ala air max są w hurtowni na Zbaszyńskiej zaraz poszukam ich w necie Kosmaty wiesz gdzie to odbierałeś mi tam sandały hehehe To oni : http://allegro.pl/my_page.php?uid=7960386 Wszystkich nie ma tu wystawionych podjechać oblukać pogadać może da rabat jak to dla dzieciaków Edytowane 24 Listopada 2015 przez tomahouk (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Co do akwarium, to nie będzie tania sprawa... Nawet najmniejsza kostka to z 500 zł. A rybki da się zawieźć: styropianowe pudełko UPDATE: 1. Salat, napisz jakie dzieci chcą prezenty, to pomyślimy gdzie można je w rozsądnych cenach dostać, wielu ludzi jest na forum z różnych części miasta, więc może jakaś dobra propozycja się trafić 2. Pomysł Juśki http://allegro.pl/zestaw-rogi-i-nos-renifera-rudolfa-na-samochod-bn-i5732594567.html Ja jadę kupić do Golfa, ale może na moto ktoś będzie chciał zamontować? Sklep Tiger, Pietryna 55, koszt 15 zł. Edytowane 24 Listopada 2015 przez boodgee (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Dzieciaki w wieku szkolnym czyli 6-17 lat a dzisiaj się dowiedziałem że w dd2 będzie trójka nowych wychowanków w tym jeden maluszek 3.5 roku trzeba będzie dla nowicjuszy też mieć jakieś fajne prezenty rower?? miałabym taki dla maluszka Co do Air Maxów pracuje w miejscu gdzie jest szansa że podróbki mogę kupić w cenie hurtowej A co rybek... to Ja będę autem więc mogę zapewnić im transport jeśli nie będą to piranie Salat napisz czy te nowe dzieciaki to chłopcy czy dziewczynki? Nic się spinaj ogarniemy dla nich fajne prezenty Edytowane 24 Listopada 2015 przez Juśka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Panterka Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Podpytam odnośnie rybek i akwarium w swojej mieścince. Ile rybek i jakie? Są wymagania? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Co do Air Maxów pracuje w miejscu gdzie jest szansa że podróbki mogę kupić w cenie hurtowej tzn bliżej określona cena to ??? pytam prywatnie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Podpytam odnośnie rybek i akwarium w swojej mieścince. Ile rybek i jakie? Są wymagania? Jutro mam mieć info jakie duże to akwarium może być, a od tego zależy ile rybek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Akwarium znalazłam sprzedawcę w Łodzi ceny akwarium są od 25 złotych: http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2475551&order=p&string=akwarium&search_scope=userItems-2475551&bmatch=engagement-v10-promo-sm-sqm-hou-1-2-1120 tzn bliżej określona cena to ??? pytam prywatnie jutro zrobię fotę jak dam rade i dam znać co do ceny Uwielbiam to zakupowe szaleństwo.... PS. teraz mam mega dużo pracy więc ciężko mi pisać tutaj, dopiero późnym popołudniem mam chwilę aby wejść tu, ale w razie czego jakby coś się zmieniło/urodziło odnośnie prezentów itp piszcie do mnie na messengera tam jestem dostępna . Jutro zaczynam ogarniać info o Air Maxach i torbach Edytowane 24 Listopada 2015 przez Juśka (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi