nowicjuszka Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 jak w zeszłym roku tak i w tym :_) obecność obowiązkowa:_) upominki też:_) o której zbiórka pod halą w niedzielę 6.12 ? :_) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 10 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 o której zbiórka pod halą w niedzielę 6.12 ? :_) Niedługo opublikujemy trasę przejazdu i godziny spotkań 1 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Wczoraj zaparkował u mnie kolejny rowerek podarowany przez Pita, tym razem w pięknym różowym kolorze Dzięki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Salat wrzuć fotę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 może jutro jakąś fotkę zrobię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 10 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2015 Nasz rowerek czeka na odbiór A jest już jakaś lista potrzebnych prezentów ? 2 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 W tym roku również dołożę coś od siebie. Dodatkowo mogę załatwić choinki i busa do przewozu. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Słuchajcie mam ogromną prośbę w tamtym roku w domu dziecka na aleksanrowskiej był pan na czoperku z siwą brodą jak św.mikołaj gdyby ktoś go znał to dajcie znać jest proźba aby w tym roku też był naszym Mikołajem jeźeli się zgodzi, 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Słuchajcie mam ogromną prośbę w tamtym roku w domu dziecka na aleksanrowskiej był pan na czoperku z siwą brodą jak św.mikołaj gdyby ktoś go znał to dajcie znać jest proźba aby w tym roku też był naszym Mikołajem jeźeli się zgodzi, Aga znalazłem kontakt do Moto Mikołaja ksywka koko nr tel. 607-335-434 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Dzięki :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 11 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgodnie z obietnicą zdjęcia są, a dzisiaj przyjechały dwa następne od @Trybik'a 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Niech się tylko dobrze sprawują dzieciakom. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Słuchajcie generalnie z rowerkami sprawa wygląda tak że jeżeli oprócz tych co do tej pory sie zgłosili uda nam się zebrać jeszcze około 6 sztuk to obydwa domy dziecka będą całowicie wyposarzone w rowery, a to by było poprostu super @X76 super że znowu można na ciebie liczyć, bo Twój samochód baaardzo nam się przyda do przewiezienia właśnie rowerów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 (edytowane) Wszystkie są piękne ale różowe są zajebiaszcze - dziewczyny będą zachwycone Salat rower od Oli jest na 100% nasz, czyli jeszcze 5, tylko musi któryś z chłopaków podjechać i pomóc jej przeciąć kłódkę do komórki bo nie może znaleźć kluczy (to na bank jej komórka ) oraz zabrać rower. Dzisiaj Ola podeśle mi zdjęci jak wygląda kłódka żeby wiedzieć z czym przyjechać do jej zbojkotowania . Mam nadzieje, że znajdzie się ochotnik, gwarantuje miłe towarzystwo właścicielki owej kłódki Edytowane 11 Listopada 2015 przez Juśka (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor STG Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 JUŚKA a gdzie ta kłódka.To podjadę i przerzucę do Salata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 JUŚKA a gdzie ta kłódka. To podjadę i przerzucę do Salata. Jak wszystko ustalę to odezwę się na priv i dam Ci nr tel do Oli to się umówicie już bezpośrednio Dziękuje 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 (edytowane) Mamy kolejny rower oprócz tego od Oli dla 8-latki odbieram go w poniedziałek Rowerowo chyba z lekka mnie poniosło... Edytowane 12 Listopada 2015 przez Juśka (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Mamy kolejny rower oprócz tego od Oli dla 8-latki odbieram go w poniedziałek Rowerowo chyba z lekka mnie poniosło... Czyżbyśmy zaczęli wspierać Masę Krytyczną? 3 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Eeee, nie... to spaczenie zawodowe, jako były instruktor zajęć typu Spin Bike miłość do każdego typu rowerów mam we krwi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majeran666 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Witajcie, do tej pory nie udzielałem się na forum, ale cel szczytny i chętnie się przyłączę. Jakbyście potrzebowali transportu to mam transita ze skrzynią 4x2, ew. VW transporter. Mogę też ogarnąć jakieś choinki, bo pracuję w ogrodach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. salat Opublikowano 17 Listopada 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Uprzejmie donoszę że w weekend zaparkowały u mnie kolejne 2 rowery podarowane przez @Borasa, a wczoraj jeszcze jeden dzięki akcji na FB zrobionej przez @Juśkę @majeran666 choinki już załatwia @X76 a jak on się wziął to znaczy że będą na 100% , natomiast w kwestii auta będziemy pamietać i w razie potrzeby zwrócimy sie do ciebie bliżej akcji 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Sprawdzałem dziś konto Stowarzyszenia i widziałem dotychczasowe wpłaty. Wasza ofiarność i chęć wsparcia tej akcji światczy o tym, że macie wielkie serca. Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim darczyńcom w imieniu naszym (Stowarzyszenia) i dzieciaków. To dzięki wam wszyscy będziemy mogli oglądać uśmiechy na ich twarzach 3 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Przyjaciele, jeżeli ktoś nie ma stroju Św. Mikołaja, to od jutra będą w Carrefour. 1 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Ale ta akcja to tak przez przypadek wyszła... Zrobiłam ją tylko dla swoich znajomych i oni to poudostępniali i póżniej ich znajomi itd itd..., nie chciałam PS będą jeszcze 2 rowery w tym tygodniu od Oli i od Kasi który sama przywiozę do Ciebie Krzyś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Jak co roku i ja dorzucam swój grosik. Może w tym roku uda mi się wspomóc grono mikołaji swoją skromną osobą. Jak tylko dorwe gdzieś to czerwone wdzianko 0 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi