Skocz do zawartości

Mikołaje Na Motocyklach 2015

Suchy-wolk

Rekomendowane odpowiedzi

jak w zeszłym roku tak i w tym :_) obecność obowiązkowa:_) upominki też:_) 

o której zbiórka pod halą w niedzielę 6.12 ? :_)

speed means freedom of your soul :-)

o której zbiórka pod halą w niedzielę 6.12 ? :_)

Niedługo opublikujemy trasę przejazdu i godziny spotkań 

Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości winfakt_logo_sygnatura.png

Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl

Nasz rowerek czeka na odbiór :smile:

A jest już jakaś lista potrzebnych prezentów ?

post-3418-0-70273100-1447188196_thumb.jpg

Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia...

Słuchajcie mam ogromną prośbę w tamtym roku w domu dziecka na aleksanrowskiej był pan na czoperku z siwą brodą jak św.mikołaj gdyby ktoś go znał to dajcie znać jest proźba aby w tym roku też był naszym Mikołajem jeźeli się zgodzi,

Słuchajcie mam ogromną prośbę w tamtym roku w domu dziecka na aleksanrowskiej był pan na czoperku z siwą brodą jak św.mikołaj gdyby ktoś go znał to dajcie znać jest proźba aby w tym roku też był naszym Mikołajem jeźeli się zgodzi,

Aga znalazłem kontakt do Moto Mikołaja ksywka koko nr tel. 607-335-434

Słuchajcie generalnie z rowerkami sprawa wygląda tak że jeżeli oprócz tych co do tej pory sie zgłosili uda nam się zebrać jeszcze około 6 sztuk to obydwa domy dziecka będą całowicie wyposarzone w rowery, a to by było poprostu super

@X76 super że znowu można na ciebie liczyć, bo Twój samochód baaardzo nam się przyda do przewiezienia właśnie rowerów :smile: 

Wszystkie są piękne ale różowe są zajebiaszcze :biggrin: - dziewczyny będą zachwycone :biggrin:

Salat rower od Oli jest na 100% nasz, czyli jeszcze 5, tylko musi któryś z chłopaków podjechać i pomóc jej przeciąć kłódkę do komórki bo nie może znaleźć kluczy :biggrin: (to na bank jej komórka  :laugh2: ) oraz zabrać rower. Dzisiaj Ola podeśle mi zdjęci jak wygląda kłódka żeby wiedzieć z czym przyjechać do jej zbojkotowania ;)

Mam nadzieje, że znajdzie się ochotnik, gwarantuje miłe towarzystwo właścicielki owej kłódki   :biggrin:

Edytowane przez Juśka (wyświetl historię edycji)

Mamy kolejny rower oprócz tego od Oli dla 8-latki odbieram go w poniedziałek :biggrin:

Rowerowo chyba z lekka mnie poniosło... 

Czyżbyśmy zaczęli wspierać Masę Krytyczną? :biggrin:

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Witajcie, do tej pory nie udzielałem się na forum, ale cel szczytny i chętnie się przyłączę. Jakbyście potrzebowali transportu to mam transita ze skrzynią 4x2, ew. VW transporter. Mogę też ogarnąć jakieś choinki, bo pracuję w ogrodach.

Sprawdzałem dziś konto Stowarzyszenia i widziałem dotychczasowe wpłaty. Wasza ofiarność i chęć wsparcia tej akcji światczy o tym, że macie wielkie serca. Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim darczyńcom w imieniu naszym (Stowarzyszenia) i dzieciaków. To dzięki wam wszyscy będziemy mogli oglądać uśmiechy na ich twarzach :smile:

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Przyjaciele, jeżeli ktoś nie ma stroju Św. Mikołaja, to od jutra będą w Carrefour.

"Try not to become a man of success but rather to become a man of value."
-- Albert Einstein

Ale ta akcja to tak przez przypadek wyszła... 

Zrobiłam ją tylko dla swoich znajomych i oni to poudostępniali i póżniej ich znajomi  itd itd..., nie chciałam :biggrin: 

PS 

będą jeszcze 2 rowery w tym tygodniu :smile: od Oli i od Kasi który sama przywiozę do Ciebie Krzyś :smile: 

Jak co roku i ja dorzucam swój grosik.

Może w tym roku uda mi się wspomóc grono mikołaji swoją skromną osobą. Jak tylko dorwe gdzieś to czerwone wdzianko ;)

boroś

ccm250.png LwG!