Suchy-wolk Opublikowano 28 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2015 W dniach 28-29.11.2015 od 09.00 do 21.00, na terenie Centrum Handlowego Ptak Outlet - podobnie jak w poprzednich latach - motocykliści będą kwestować na rzecz dzieci z dwóch łódzkich Domów Dziecka.Klienci Centrum będą mogli przekazać na rzecz podopiecznych Domów Dziecka pieniądze oraz usiąść na motocyklach zarówno sportowych, jak i turystycznych. Zapewniamy, że to wspaniała okazja do sfotografowania Waszych pociech i umieszczenie zdjęć w ramkę na pamiątkę Ponadto podczas trwania naszej zbiórki, będziecie mogli w Centrum Handlowym Ptak Outlet dokonać zakupów w niewiarygodnie niskich cenach. Więcej informacji na ten temat, pojawi się już niedługo P.S. Zachęcamy również do wpłat online - w tym miejscu znajduje się więcej informacji na ten temat. 2 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 1 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2015 Przydaje osobiście ale tym razem choperem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Niestety w tym roku nie będzie mnie w PL w tym okresie aby wpaść ale postaram się jakkolwiek inaczej pomóc Edytowane 5 Listopada 2015 przez Lukas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Jak nie ma jakiegoś limitu to z chęcią przybędę do pomocy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Może podjadę puszką, ale postaram się być rozpoznawalnyz termonaszywką od @Borasa 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2015 A motocykle do wystawienia już są zorganizowane? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Motocykle będziemy po niedzieli ogarniać . Jak co to będzie info . 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Ja będę choperem. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOTO-RENT Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Chetnie pomoge udostepniajac yamahe mt-09 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Jak wypucuje swoją Madzię to też się nada ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 I przydałyby się jeszcze sztuczki motocyklowe dla zwiększenia adrenaliny... I chętnych do wrzucani do puchy:DD. Za rok będę działać! W tym Maciek mi nie pozwala....:PPP za młoda doświadczeniem... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salat Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 I ty się chłopa słuchasz ........... no nie a mówiłaś że motocyklistką chcesz być czyli niezależną zawziętą kobietą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Pewnie że mu mówiłam nawet z nim piłam:PP i jego dziewczyną... I to też nie pomogło... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Zawsze możesz wpaść i dotrzymać nam towarzystwa a i przy okazji uczyć się wszystkiego . 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Wujek Chylon się Tobą Sylwia na pewno zaopiekuje 3 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Wujek nie miał na myśli nic złego ZAPRASZAMY WSZYSTKICH DO PTAK OUTLET 28-29.11.2015r na zakupy w dobrej cenie i do wsparcia akcji MOTO MIKOŁAJE 2015 a w szczególności Tych co z jakiś przyczyn nie mogli być i bawić się z nami w klubie FUTURYSTA. 4 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Zawsze możesz wpaść i dotrzymać nam towarzystwa a i przy okazji uczyć się wszystkiego . Będę będę nawet zbieram kilka osób które może też przyjdą! Lubię takie akcje:))) Wujek Chylon się Tobą Sylwia na pewno zaopiekuje No nie wiem nie wiem czy chciał byś Jaquzie, aby się mną zaopiekował...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Będę będę nawet zbieram kilka osób które może też przyjdą! Lubię takie akcje:))) No nie wiem nie wiem czy chciał byś Jaquzie, aby się mną zaopiekował...... Sylwia masz plusa za to i pamiętaj że nie robimy tego dla siebie tylko dla tych dzieciaków . Jak będziesz miała przyjemność z nami podjechać do nich 6 grudnia to sama się przekonasz . Fajnie że jesteś z nami. 2 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiwis Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Sylwia masz plusa za to i pamiętaj że nie robimy tego dla siebie tylko dla tych dzieciaków . Jak będziesz miała przyjemność z nami podjechać do nich 6 grudnia to sama się przekonasz . Fajnie że jesteś z nami. Rewelacja !!! Pewnie że pojadę) A ile ich tam jest to jakieś lizaki chociaż załatwię dla nich:))) Uśmiech dziecka bezcenny w futuryście już nawrzucałam do puchy:))) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 około 60 w dwóch domach dziecka 1 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Postaram się wpaść w niedziele i wesprzeć, uzupełnianie puszeczkę i posiedzieć trochę Kto jest jako kwestujący ? 1 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Są dyźury ale masz ochotę to moźesz teź z puszką polatać :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 No fajnie było zrobić dziś zakupy żeby zobaczyć te stowarzyszone mordki gratulacje dla aidka, puszka była naprawdę ciężka, mam nadzieje ze same piątki 1 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Było za***iscie jutro też będziecie musieli mnir strawic bo dziś mi odwalalo na maksa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Juśka Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Moja była lekka bo miałam prawie same papierki Edytowane 29 Listopada 2015 przez Juśka (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi