Kovalchuck Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Powitać wszystkich utalentowanych grafików. Pytanie czy ktoś zajmuje się tworzeniem ,,logo" małej jednoosobowej firmy ? Pytam, ponieważ mam bardzo ograniczony budżet na tego typu sprawy i nie stać mnie na projekty takich rzeczy. Docelowo logo miało by się znajdować na banerach i wizytówkach O więcej informacji proszę kierować się na PW EDIT: za radą zeta Edytowane 22 Października 2015 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Zet Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 Mile widziane prace charytatywne, które oczywiście można sobie wpisać do portfolio Podpowiem Ci jako samozatrudniający się fotograf, który swoje już widział i robił - czym prędzej wyrzuć to zdanie z ogłoszenia zanim tajfun po nim przejedzie. A ładne logo za darmo możesz sobie zrobić - i to nie żart ale realna propozycja - na sporej ilości stron tego typu. 1 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA
Kovalchuck Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 Stronka super, szukałem wcześniej sam w necie, ale trafiałem tylko na jakieś słabe stronki z pixelami :/ 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
kosmaty Opublikowano 22 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 co ma sie tam pojawić, czym sie firma zajmuje ? daj wiecej info 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Kovalchuck Opublikowano 22 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2015 (edytowane) Ogólnie firma będzie zajmować się ogrodzenia, bramy, balustrady stalowe (przeważnie stal czarna). Nazwa: FrontLook klimat: real estate na tło to miał by być jakiś domek, ogrodzenie ale inne dobre pomysły kojarzący się z takimi sprawami ! Kolorystyka czarno/błękitno/biała napis czarny tło niebieskie na białym tle albo biały napis na czarnym tle coś w takim stylu : Edytowane 22 Października 2015 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Kovalchuck Opublikowano 23 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2016 nieaktualne 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Rekomendowane odpowiedzi