Pitrx Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Cześc. Nie chcę korzystać z niczyjej pomocy bo chodzi tutaj o prostą stronę z 1 zakładką. Czy ktoś ma może jakieś propozycje? Czy cięzko jest się za to zabrać ? Jeszcze nigdy nie tworzylem stron. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karwoj25 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Po pierwsze potrzebujesz serwera i domeny. Nie napisałeś czy masz już coś takiego, więc lepiej od tego zacząć. Jeszcze lepiej zacząć od tego, czy w ogóle potrzebujesz strony, skoro ma to być tylko jedna zakładka? Może po prostu założyć fanpage na fb? 0 Cytuj GS500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zet Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Dokładnie. Nie wiem co masz zamiar robić dalej z tą stroną ale jeśli jest to tylko jedna zakładka i nie zależy Ci na własnym adresie typu nazwafirmy.pl, tylko chcesz mieć wizytówkę online, to faktycznie lepszym i efektywniejszym pomysłem będzie dodanie tych informacji do kilku baz firm. Ma to tą zaletę, że automaty wypozycjonują taką informację lepiej niż zrobisz to sam biorąc pod uwagę, że - jak sam piszesz - nie tworzyłeś stron. 0 Cytuj KONTO PRZYGOTOWANE DO SKASOWANIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ja powiem tak. Bawiłem się kiedyś w htmle php i inne języki. Tak naprawdę jeżeli się nie znasz ciężko ci to zrobić żeby strona wyglądała przyzwoicie. Ja ze swojej strony mogę ci polecić Wix.com domena jest oczywiście płatna ale to koszt około 300 zł rocznie. Edytor bardzo przejrzysty i uzupełniasz jak w wordzie Oczywiście bez domeny strona jest darmowa i ja tak się w pracy bawiłem i stworzyłem coś takiego w 30min. oczywiście jak jest darmowa masz reklamy ale takie do zaakceptowania a nie jakieś chamskie na pół ekranu. http://czarny19.wix.com/frontlook Jedyny minus jaki znalazłem to końcówka domeny nie jest .pl tylko masz do wyboru jakieś dzikie. Najbardziej przyzwoite to .net i .com 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzery Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Jeśli potrzebujesz miejsca na stronę to daj mi znać na PW. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek30 Opublikowano 19 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Cześc. Nie chcę korzystać z niczyjej pomocy bo chodzi tutaj o prostą stronę z 1 zakładką. Czy ktoś ma może jakieś propozycje? Czy cięzko jest się za to zabrać ? Jeszcze nigdy nie tworzylem stron. Powiem Ci,ze nie . Nie jest to zadna duża filozofia. Szczególnie,że wszystko mozesz zrobić na wordpressie. Jest to bardzo wygodny skrypt. W zasadzie to każdy średnio ogarnięty z komputerami sobie poradzi. Strona jest całkiem ładna, dobrze prezentuje się również na aplikacjach mobilnych. W sieci masz kursy video, które pokazuja Ci jak stworzyć taką stronę: http://strefakursow.pl/kursy/cms/kurs_tworzenie_stron_z_wordpress.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi