Gobosha Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Siemka dopiero się tu zarejestrowałam choć na fb śledziłam już wcześniej to forum I mam pytanko czy ktoś wie czy dalej istnieje szkoła motocyklistów OSK Szlif? Gdyż szukam i szukam i nie mogę znaleść a słyszałam ze najlepsza szkoła.Blagam o pomoc 😁😁😁😁 bo jeśli nie ma to gdzie warto się zapisać by instruktor był przez pasje.Pomoztaaaa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trawa Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Powitać. Niestety z tego co wiem, szlif zakończył działalność w momencie zmiany przepisów dotyczących szkoleń 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobosha Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Kurcze a ponoć był najlepszy , a jest jakaś szkoła godna polecenia? By nie odbebnili tylko nauczyli 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dann Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witaj ..szukaj na forum tematu odpowiedniego pod swoje pytanie a rozwiejesz swoje wątpliwości 0 Cytuj Nie mam siły, by wstać, nie mam siły, by iść.Nie mam siły, by grać,nie mam siły, by żyć.Eksploduje mój mózg,atakuje mnie chłód.Zasypuje rój gruz,to rujnuje mnie znów,ale nagle w żagle łapię ciepły wiatr, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan79 Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 czesc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Heyka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Powitać . Wiadomość poszła na priv 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Powitać 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobosha Opublikowano 14 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Witam witam i dziękuje za odpowiedzi 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akira Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Siemka dopiero się tu zarejestrowałam choć na fb śledziłam już wcześniej to forum I mam pytanko czy ktoś wie czy dalej istnieje szkoła motocyklistów OSK Szlif? Gdyż szukam i szukam i nie mogę znaleść a słyszałam ze najlepsza szkoła.Blagam o pomoc bo jeśli nie ma to gdzie warto się zapisać by instruktor był przez pasje.Pomoztaaaa Polecam pana Tomasza z W2 dla mnie Mistrz https://www.facebook.com/autoszkolaW2/photos/a.375638579191720.94641.375633855858859/375638582525053/?type=3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobosha Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Siemanderoooooo hehe 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Siemanko:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobosha Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Siemaneczko 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archi Opublikowano 15 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Witaj! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Siemano Również polecam szkołę W2;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Powitać :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 17 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2015 Witaj. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 Powitać ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobosha Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2015 Siemaaaaa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi