floyd Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2015 Hej szukam kogoś kto naprawił by mi zamek w samochodzie, wkładka jest rozwalona po włamaniu . Nie słyszałem by takie rzeczy się naprawiało, ale dzwoniłem do mechanika z rodzinnego miasta, to mówił, że są ludzie którzy jeszcze potrafią ratować takie rzeczy. 0 Cytuj
Trawa Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2015 Spróbuj na dąbrowskiego, zdaje się 26, na przeciwko więzienia. Tam mogą sobie poradzić z problemem. 1 Cytuj
Massi Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2015 jak coś to może kup nowy zamek i daj żeby Ci wkładkę do klucza dopasowali 0 Cytuj
floyd Opublikowano 13 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2015 Byłem na Dąbrowskiego, zrobili w godzinę do przyjechania za 150zł, dzięki za info. 1 Cytuj
Baku5 Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2016 Jest w Łodzi taki starszy Pan który prowadzi "Klinikę zamków " ba Skłodowskiej. Naprawa, wymiana, dorabianie, full serwis. Człowiek legenda w Łodzi. Korzystałem kiedyś i polecam. Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi