renpa1971 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 http://olx.pl/oferta/kawasaki-zx10r-CID5-IDbh481.html#9f8ea580f9 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 no i co w związku z tym ogłoszeniem ?? pytasz czy ktoś zna ? byłeś widziałeś że śmietnik ?? nie wiem o co chodzi !! 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 (edytowane) Gdzie napisalem ze smietnik,kolega dla zony chce kupic a ja nie mam czasu luknac.Chociaz patrzac pomylilem dzialy chyba.Myslalem ze wlasciciel sie odezwie bo tez z Lodzi jest bike.Mod przenies do dzialu" ocen motocykl" Edytowane 10 Października 2015 przez renpa1971 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Nigdzie nie napisałeś, że śmietnik Kosmatemu chodziło że oprócz linka nic nie napisałeś u nie wiadomo czy się chwalisz czy prosisz o rade/pomoc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 10 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Fakt na szybko w dziale"podejrzane motocykle"zerklem linijke nizej "ocen motocykl"i tylko linkowalem . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 Pozwoliłem sobie przenieść do odpowiedniego działu i edytować tytuł. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renpa1971 Opublikowano 11 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) Dzieki Aidekk Edytowane 11 Października 2015 przez renpa1971 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi