pawelb Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witam Jeżdże na jednośladach od wielu lat. Zaczęło się od MTB, potem stalowa kolarka, dziś i kolarka i MTB. Ale ale... z silnikiem też jest fajniej więc w 2008r nabyłem pierwsze moto HONDA CBF 600S. Szybko się okazało, że nie kręci mnie prędkość tylko podróże. Po paru latach zmieniłem moto na Białe BMW F800 GS (widziłem tylko jedno tak styrane jak moje w naszym mieście). Troche pojeździłem i znów zaczęło czegoś brakować albo raczej czegoś było za dużo... kilogramy. Więc zdecydowałem się na bardziej dualową maszynę... świnkę HONDĘ XR 650R. Tak zaczęła się przygoda z piachem i błotem. Nie porzuciłem pasji rowerowej, po mieście żadko poruszam się na moto. W sumie na motocyklu nakręciłem troszkę ponad 50 tyś km w różnych częściach Europy i Azji - o ile kilometry mogą być jakąkolwiek miarą doświadczenia/oddania pasji. Mam nadzieję że moje członkostwo na tym forum przyniesie wymierną korzyść choć jednemu z aktualnych użytkowników (w sensie niesionej pomocy dobrym słowem ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan79 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 czesc 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witamy ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Powitać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Powitać 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Siemano 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Witaj. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Czołem! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnywspółpracownik Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Cześć!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi