JABŁKO Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Witam czy zna ktoś tem moto.Pozdrawiam http://olx.pl/oferta/kawasaki-zx-6r-636-600rr-zx6r-gsxr-CID5-IDc4pxr.html#5ef2477b1e 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kefir Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Ja znam, bo to mój motocykl. Lakierowana czasza i prawy boczek, urwany uchwyt przy reflektorze ale pospawane. Mam fotki jak wyglądał po glebie. Układ jezdny był nieuszkodzony. Cena atrakcyjna bo po sezonie.Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JABŁKO Opublikowano 15 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2015 Mógł byś rzucić te fotki na e-mail.Pozdrawiam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi