Aragorn33 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 (edytowane) Witajcie Forumowicze! Mam na imię Rafał, w tym roku skończyłem 35 lat i aktualnie mieszkam w Aleksandrowie Łódzkim. Swoją przygodę z jednośladami zaczynałem od wakacyjnych przejażdżek u brata ciotecznego na Ogarze 200. Po zrobieniu karty motorowerowej rodzice kupili mi Simsona S51B, na którym zdobywałem swoje pierwsze doświadczenia w ruchu miejskim. Potem była długa przerwa w trakcie, której skończyłem szkołę średnią i studia oraz zrobiłem prawo jazdy. Ponieważ rodzice kupili mi Simsonka postanowiłem, że na swój pierwszy, poważny motocykl zarobię sam. Przypadek sprawił, że niedługo po tym, jak zacząłem pracować poznałem ekipę z Klubu Motocyklistów Politechniki Łódzkiej. Dzięki ich pomocy stałem się szczęśliwym posiadaczem czerwonej Yamahy FZS 600 Fazer. Po 4 sezonach na Fazerku postanowiłem spełnić swoje marzenie z czasów szkoły średniej i w wakacje 2013 roku kupiłem czarną Hondę CBR 1100 XX. Niestety nie dane mi było długo nacieszyć się swoim nowym nabytkiem. Na początku sezonu 2014 pewien kierowca postanowił zakończyć mój sezon i żywot mojej Hondy. Na Forum użytkownik "chylon" opisał to zdarzenie: "Napisano 29 marzec 2014 - 18:20 wypadek motocyklisty na Aleksandrowskiej chłopak z Aleksandrowa ale jakoś nie kojarzę z twarzy . Motocyklista lekko po obijany stłuczona ręka ale generalnie oki wyprzedzał puszkę a tamten skręcał w lewo nie było lini ciągłej więc puszka się nie upewniła czy może wykonać manewr skrętu" Po wypadku szybko doszedłem do siebie, jednak żona bardzo przeżyła całe zajście i nie chciała, żebym kupował następny motocykl. Postanowiłem zrobić kolejną przerwę, co nie znaczy, że nie zamierzam w przyszłości kupić kolejnego motocykla i przestałem jeździć. Mój młodszy brat, forumowy Stachu, do którego trafił mój Fazer, chętnie pożyczał mi go od czasu do czasu Ponieważ na koniec poprzedniego sezonu Stachu zamienił FZS 600 na FZ1 to w tym sezonie miałem okazję przez jakiś czas pojeździć i tą maszyną Na FŁM zaglądam od kilku lat gościnnie i w końcu dojrzałem, żeby się ujawnić i zarejestrować. Poza pasją motocyklową interesuję się szeroko pojętą motoryzacją, lubię przeczytać dobrą książkę a od tego roku cały wolny czas poświęcam swojemu nowonardzonemu synowi Pozdrawiam serdecznie! Edytowane 7 Października 2015 przez Aragorn33 (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Witamy ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 I to jest dobre powitanie Cześć i życzę stałego powrotu na Motocykl 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Czołem! Bezstresowych powrotów! 0 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Witaj w naszej wielkiej motocyklowej rodzince i powodzenia :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 A zatem rośnie następny młody motocyklista :-) witam i powodzenia życzę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 7 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Witam i gratuluję 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Motocykl i w drogę. Hej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeZet Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Cześć i do zobaczenia na drodze . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasia.LWG Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Powitać. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Siema Bro Rośnie młody motocyklista, lepiej, żeby żona tego nie widziała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 9 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiu421 Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Witaj 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tajnywspółpracownik Opublikowano 13 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2015 Cześć!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIT Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Cześć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi