Skocz do zawartości

Zapraszamy do galerii zdjęć z Rozpoczęcia Sezonu Motocyklowego w Łodzi; - więcej informacji tutaj.

banner_galeria.png

Wystrojenie Motocykla Pod Kompletny Wydech Akrapovic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Kupiłem do swojego moto kompletny układ wydechowy Akrapovica. Możecie kogoś polecić kto wystroi moje moto pod ten wydech? Oczywiście w grę wchodzi tylko profi robota z hamownią.

Pozdrawiam,

Michał

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Podbiję temat..
Może Panowie w Liberty motors coś wiedzą, bo jak byłem to mówili, że jak chcę to mi założą akrapa do MT07... 
(zastanawiałem się nad zakupem MT07 wtedy). 

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Niestety nie mam opinii o nich żadnej poza tym, że na ubiór dostałem dobry rabat u nich i wydawało mi się, że znają się na rzeczy.
Nie wiem co skopali jednemu z użytkowników i nie znam historii jednak jeżeli coś było niezgodne z umową to może należało im zwrócić uwagę. Będę jednak na pewno pamiętał Twoją radę/uwagę co do strojenia :smile:

...You can be better than that..

╭〔︶︵︶〕

Opublikowano

Do mt07 pewnie mają gotowe mapy do Akrapa. W Łodzi raczej nie ma gościa, który napisze nową mapę.

Opublikowano

Mam już info z centrali akrapa potwierdzone przez yamahe z Warszawy że obecnie produkowane wydechy akrapa do mt 09 nie wymagają strojenia.

Opublikowano

I dobrze Ci silnik na nich pracuje bez mapowania ??

Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane...  :P   SUPERMOTO LDZ
       Inspekcja Rowów Przydrożnych   :riding:                                                                          https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel

Opublikowano

Nie ma najmniejszych problemów od mojej strony. Nie psygasa, nie ma dołka w mocy. Mam wrażenie, że na samej górze jest o wiele mocniejszy przy pełnym otwarciu przepustnicy. Gdyby nie astronomiczne koszty pewnie zrobiłbym ten program. Ale jeżeli twierdzą, że nie trzeba to prawdopodobnie sobie odpuszczę. Odblokuję jedynie v max na wiosnę bo seryjnie jest u mnie zablokowany do ok 225 km/h.

Opublikowano

W moim moto mapa była aktualizowana już 2 razy. Akrap ma podpisaną umowę z Yamaha i na pewno ma jakieś gotowe mapy. Nie pamiętam ile to kosztowało w kacie ale chyba coś około 350zł.