Majk Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Siema,Kupiłem do swojego moto kompletny układ wydechowy Akrapovica. Możecie kogoś polecić kto wystroi moje moto pod ten wydech? Oczywiście w grę wchodzi tylko profi robota z hamownią.Pozdrawiam,Michał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Podbiję temat..Może Panowie w Liberty motors coś wiedzą, bo jak byłem to mówili, że jak chcę to mi założą akrapa do MT07... (zastanawiałem się nad zakupem MT07 wtedy). 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Niestety nie mam opinii o nich żadnej poza tym, że na ubiór dostałem dobry rabat u nich i wydawało mi się, że znają się na rzeczy.Nie wiem co skopali jednemu z użytkowników i nie znam historii jednak jeżeli coś było niezgodne z umową to może należało im zwrócić uwagę. Będę jednak na pewno pamiętał Twoją radę/uwagę co do strojenia 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Do mt07 pewnie mają gotowe mapy do Akrapa. W Łodzi raczej nie ma gościa, który napisze nową mapę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 28 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mam już info z centrali akrapa potwierdzone przez yamahe z Warszawy że obecnie produkowane wydechy akrapa do mt 09 nie wymagają strojenia. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2015 I dobrze Ci silnik na nich pracuje bez mapowania ?? 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majk Opublikowano 29 Grudnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 Nie ma najmniejszych problemów od mojej strony. Nie psygasa, nie ma dołka w mocy. Mam wrażenie, że na samej górze jest o wiele mocniejszy przy pełnym otwarciu przepustnicy. Gdyby nie astronomiczne koszty pewnie zrobiłbym ten program. Ale jeżeli twierdzą, że nie trzeba to prawdopodobnie sobie odpuszczę. Odblokuję jedynie v max na wiosnę bo seryjnie jest u mnie zablokowany do ok 225 km/h. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Akrap aktualnie jest tak rozwinięty technologicznie, że produkując dedykowane układy wydechowe są tak zestrojone do maszyny iż widocznie nie trzeba nic więcej 'modzić'. http://www.scigacz.pl/Motocyklowe,uklady,wydechowe,jak,powstaja,17491.html Edytowane 29 Grudnia 2015 przez esquina (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seweryn Opublikowano 29 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2015 W moim moto mapa była aktualizowana już 2 razy. Akrap ma podpisaną umowę z Yamaha i na pewno ma jakieś gotowe mapy. Nie pamiętam ile to kosztowało w kacie ale chyba coś około 350zł. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi