Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Razem z Kolegą Karol 2121 wybieramy się w niedzielę nad Jeziorsko. Trasa przez Aleksandrów Łódzki ale sam nie wiem dokładnie, bo Karol prowadzi (On się zna :riding:). Prędkość 80 - 100 tak, aby cieszyć się drogą, ładną pogodą i swoim towarzystwem. Jeżeli ktoś jest chętny, to zapraszamy. Wyjazd - niedziela godz. 10.00 spod garaży przy bloku przy ul. Liściastej 12 (skrzyżowanie zgierska/ liściasta, koło biedry).

Pozdrawiam

hubert

Suchy: Proszę dodawać w nazwie tematu datę planowanego wyjazdu.

Opublikowano

Weekend wolny z chęcią z wami polecę ;-)

Opublikowano

Ja chętnie dołączyłbym po drodze do was, jednak w sobotę nie będę w stanie kierować :sad2:

Opublikowano

Ja chętnie dołączyłbym po drodze do was, jednak w sobotę nie będę w stanie kierować :sad2:

Lecimy w niedzielę ;)

Opublikowano

Ale  czy to jest powód  by zakładać  bezsensownie temat ??  Wystarczyło napisać  w tym miejscu http://motocykle-lod...cjalne/page-294

Tak, to jest powód. Nie raz, nie dwa, w spontanach po kilku postach takie info ginęło i nie wszyscy potencjalni zainteresowani mogli post przeczytać. Druga sprawa, spontany dla mnie były miejscem gdzie ktoś wrzucał hasło: "właśnie loooookam prez okno, pogoda w pytkę, kto jedzie za 30 minut do spały to zapraszam na parking pod xyz"

A jak coś jest organizowane to fajnie ze jest temat, przynajmniej bedzie gdzie wrzucić fotki :smile:

Postaram sie być, bo dawno watahą nie śmigałem :smile:

Ps.

Adminy i moderatory czuwają... Jakby co, to szybko temat byłby przeniesiony.... Chyba :P

...

Opublikowano

To i ja się podłączam :riding:  i patrząc na liczbę chętnych proponuje spotkać się może na stacji Orlenu róg Szczecińskiej oraz Aleksandrowskiej kolo 10:15 i z ruszyć z stamtąd całą grupą 

https://goo.gl/maps/fA7tiiE2voy

Co ty na to hubert  ?

Opublikowano

Siemanko

Gadałem z Hubertem więc spoko luz jak najbardziej ok 10.15 na stacji Orlenu róg Aleksandrowskiej i Szczecińskiej będziemy czekać i później ruszymy nad Jeziorsko trasa pewnie doskonale znana od strony Aleksandrowa powrót przez Konstantynów - będzie przyjemna pętla

Pzdr

Karol

Opublikowano

No i super! Tez będę!

...

Opublikowano

Pogoda zapowiada się fajnie, więc chętnie do Was dołączę ....

Opublikowano

Dzięki Ludziska za odzew.

Co do miejsca i czasu, to tak jak napisał Karol 2121 (zresztą pisałem wyżej, że On się zna :riding: ).

Przepraszam, że się nie odzywam i nie odpowiadam, ale w weekendy czas skutecznie wypełnianją mi kobiety w wieku 1,5 i 5,5 roku.

Acha - Spała !!! Dobrze mi się kojarzy :rock: -  swietny temat na następny raz.

Do zobaczenia jutro, nie moge sie doczekać

Opublikowano

Będę na stacji Orlenu róg Aleksandrowskiej i Szczecińskiej :moto:

Opublikowano

tez bede z moja pania :biggrin: postaram sie byc na 10, ale musze jeszcze pranie powiesic, a sie skonczy prac za 15 min.

HONDA CBR 929RR icon3.png

KAWASAKI ZX10R   icon3.png

Opublikowano

Wielkie dzięki za spontan wszystkim przybyłym, nie spodziewałem się takiej frekwencji, bardzo miłe zaskoczenie jeszcze raz dzięki

LwG

Karol

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo motocykl zakręcił i odpalił po kilkunastu próbach. Szkoda że nikt nie zadzwonił do was i wam nie powiedział :sad2:

Ale brawa dla was za poświęcenie! 

Również dzięki za wypad i do następnego.

Opublikowano

A my z paliwem w butelce wrocilismy a tam nikogo nie bylo.

Odpalił mi za którymś razem, mówiłam reszcie ratujacych żebyśmy na Was poczekali ale chłopaki stwierdzili że pojechales po paliwo dla siebie. A ja zestresowana nie pomyślałam... Przepraszam. Ale waha przecież się nie zmarnowała ;)

Wypad fajny, dzięki za towarzystwo i pomoc. I sorry za rozdzielenie grupy. Ale tak bywa ;)

Opublikowano

Miły przejazd z przygodami bo inaczej było by nudno ;-)

Dzięki za pomoc Ewelinie.

Ja nawet nie zauważyłem że zniknęła ;-) w domu mi się dostało :-(

Opublikowano

Hejka !

Dzięki Wszystkim za lightowy wypad !!! Super pogoda i fajne towarzystwo !!!

Powrót nieco żwawszy ;) co cieszy .....

Rozjechaliśmy się w Konstantynowie ... szkoda bo warto było uścisnąć grabę na zakończenie ...

A może i ktoś popisał by się jakimś niekonwencjonalnym pożegnaniem ..... ;-), bo niektórzy na start podjechali z fasonem  (pozdro dla kolegi!!!).

wrzucam link i parę fotek z wypadu ....

https://picasaweb.google.com/114981303298428506196/Jeziorsko4102015

Do następnęgo  razu !

Opublikowano

Dzięki za fajny wypad  :biggrin: oby mniej takich ,,niekonwencjonalnych'' wejść smoka ;) szkoda lakieru

Opublikowano

Było bardzo miło poznać Was wszystkich.

Nie wiem tylko, dokąd ludzie się tak spieszą w niedzielny poranek (może do kościółka :biggrin: :biggrin: :biggrin:). Nic to, jak kupię VFR to się zemszczę :hihi:

Dzięki jeszcze raz i do następnego razu.

Pozdrawiam

hubert

https://www.youtube.com/watch?v=uSodCuo73ig