karpiu Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Witam, W związku z tym ze od pewnego czasu siłownia gorowala nad moto to się trochę rozrosłem. Góra szeroka a i nogi poszły do przodu. Zakładam i jestem wręcz pewien ze nie tylko ja bawię się tutaj w sporty siłowe wiec proszę o radę w jakie kombi bądź producenta skór celować żeby się ubrać. Idę o zakład ze "gotowego" kombi nie kupię wiec musze złożyć je z dwóch oddzielnych zakupów Z góry dzięki za pomoc wszystkim amatorom siłowni Nie będzie na to jakiejś super kwoty wiec chciałbym zmieścić się w 1500zl póki co. Dzisiaj np mierzylem XL RST Fusion. Pas ok ale jak je na siebie wcisnąlem to nie szło nogi podnieść żeby wsiąść na moto 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.B Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Podjedź do Motopubliki. Oni dystrybuują kombi czeskiej firmy PSI. A ta robi w dobrych pieniądzach kombi na miarę. A poza tym, może Ci pójdą na rękę i dobiorą górę i dół od innych rozmiarów. Edytowane 1 Października 2015 przez Mr.B (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi