karpiu Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Uszanowanie dla Panów i Pań. Zakupiłem w świetnej cenie akcesoryjne lusterka do mojego Bandziora ale niestety śruby w zestawie to M8. Podobno gdzieś w Łodzi kupie takie śruby. Może ktoś coś słyszał i wie gdzie? Ewentualnie może ktoś wie jaki w tych oryginalnych śrubach w Bandziorze jest skok gwintu Tak, trudne pytanie Z góry dziękuję i pozdrawiam, Rafał 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartu Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Witaj, Jeśli to zwykła śruba M8 to takowe znajdziesz w sklepie metalowym na rogu Łęczyckiej i Przybyszewskiego. Jeśli jakaś udziwniona to.... też tam spróbuj, może panowie coś dobiorą na miejscu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Właśnie M8 mam. Ja potrzebuje M10 i juz się dowiedziałem, że ma być gwint 1,25 bo 1,5 to standard Tu jest pies pogrzebany. Na allegro są takie ale chromowane i kosztują 22 zł sztuka 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Właśnie miałem napisać... M10x1,25 Mam taką jedną chyba jeszcze gdzies w czeluściach garażu jak Cie to poratuje. Właśnie od lusterek. Coś mi się wydaje że nawet jak kupisz na Łęczyckiej czy na Teresy z łbem walcowym to on jest większy od gniazda w lusterku i trzeba szlifować. 0 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Tak jest. Łeb jest większy ale mam gdzie stoczyć ten kawałek. Tam brakuje dosłownie 2mm po średnicy żeby weszło w gniazdo. Jadę dzisiaj na Łęczycka i zobaczę. Dzięki za info! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Gdyby nie poszło na Przybysza to na Ratajskiej wjazd od Warzywnej masz Metal Hurt.Też duży wybór,daleko nie masz. 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpieg Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Gdyby jednak w żadnym sklepie nie było, to można próbować: normazet - jako jedyni byli w stanie dostarczyć mi robaki M1.6x5 A2 w normalnej cenie http://normazet.com.pl/ lub fabory - byli kiedyś na Szparagowej, ale tam się zamknęło... http://www.fabory.com/pl/ 0 Cytuj echo '[q]sa[ln0=aln256%Pln256/snlbx]sb2928435025443411snlbxq'|dc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Polecam też Metalpol na Św. Teresy. Dobrali mi śruby do półek w poprzednim moto. Długość, skok, materiał. Ludziska ogarniają kuwetę: http://www.metalpol.net.pl/teresy.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpiu Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Kupione. Metalpol rządzi Udało się dostać M10 x 1,25 x 30mm Jutro będzie przetoczony łeb żeby śruba weszła w gniazdo lusterka i Bandziorek będzie zadowolony ) Edytowane 1 Października 2015 przez karpiu (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi