Suchy-wolk Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 W piątek 16.10.2015 odbędzie się Msza Św. za Jakuba Czerwińskiego (@Scyzer) o godzinie 18:00 w parafii św. Teresy przy Rondzie Solidarności w Łodzi . 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chylon Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Postaram się być 0 Cytuj Auto Szkoła - Girls School - Łódź - Nauka jazdy dla kobiet biuro@girlsschool.pl tel.: 666-033-039 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nico Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Również postaram się być. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Przypominam o mszy, jak pogoda pozwoli to zamierzam przyjechać motocyklem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2015 Jak uda się dojechać na Łódź to również podjadę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ktoś będzie motocyklem czy wszyscy puszkami? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Ja dopiero skończyłem robotę... także pomimo szczerych chęci nie ma już chyba sensu jechać. 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2015 Nie dałem rady 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi