Naczelny Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Nie spodziewałem się że komuś opłaci się przyjechać i ukraść takiego staruszka... motocykl stał pod garażem przy ul. przemysłowej 12 i został skradziony dziś w nocy (28/29 września) Nr rej. EPI 06PS vin GN728112922 kontakt do mnie 501482159 lub facebook w profilu cechy charakterystyczne: kolor czarny coś jak półmat owiewki poklejone w środku żywicą mała wgniotka na baku po prawej stronie rozdarta i zszyta kanapa pasażera przy samych śrubach fioletowoniebieskie felgi Jakby ktoś coś widział, albo miał jakieś informacje proszę o kontakt... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 no koniec świata, obstawiam bardziej jakiś szczyli co chcieli sie przejechać bo nawet na części to zbyt duży zarobek nie bedzie, aczkolwiek moto porządne, mam nadzieje że sie znajdzie 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 nawet staruszkom nie dadzą spokoju :/ powodzenia w szukaniu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Może liczyli że jak starszy sprzęt to nikt go nie będzie szukał.. Bo po co !! Naiwniacy :/ 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 No na części to im się na bank opłaca szczególnie, że silnik pasuje nawet do modeli 2006. Bo tylko buda się zmieniła. Sam motocykl raczej chodliwy co by nie sporzeć przynajmniej na rynku części zamiennych. Współczuję i mam nadzieje że się znajdzie. Szczególnie, że sam posiadam gsxf. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi