Magellan Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 Witam Latek trochę już uzbierałem, ale wychodząc z założenia, że w pewnym momencie wiek staje się bardziej kwestią głowy niż kalendarza wróciłem do motocykla. Moja przygoda z dwoma kółkami zaczęła się dawno, dawno temu od WSK-i starszego brata, która namiętnie ujeżdżaliśmy. Po wielu latach przerwy zakupiłem dla nastoletniego wówczas syna Suzę TS50 XK. Pomykałem nią do pracy i do Łagiewnik, gdzie zamieniałem konie mechaniczne na te prawdziwe. Jednak kiedy syn upomniał się o swoje (i słusznie) miejsce Suzy zajęła stateczna Kawka 440 Ltd. Moto starsze od syna ale frajdy było sporo. Po kilku latach życie zmusiło mnie do sprzedaży Suzy i Kawki, bo komuś spodobał się samochód, którym jeździłem. Musiałem kupić jakieś auto i obydwa motocykle poszły do ludzi ... W tym roku, w lipcu, po wielu rozterkach wróciłem do dwóch kółek, ale w wersji 125, bo nigdy nie miałem prawka A. Jest więc Janek 125 cm3 i choć czasem irytuje mała moc, to jest fajnie 0 Cytuj
Kovalchuck Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2015 Siemanko 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s
Lancet Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 Czołem! To nie centymetry sześcienne, tylko dusza czynią prawdziwego bikera! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting
aras sieżyje Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2015 Witaj tak trzymaj 0 Cytuj
Mark_Ka Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2015 Witaj 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie
Bliźniak Opublikowano 30 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2015 Cześć 0 Cytuj intruderpolska.pl
tajnywspółpracownik Opublikowano 11 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2015 Witam!!! 0 Cytuj
xanton Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Sławuś - góra z górą.... Cieszę się, żeś w miłości swej do kopyt znalazł miejsce i na motocykl. Teraz pewnie nie tylko przy jeździeckich imprezach spotkać się będziemy ale i motocyklowych. ...i super!! 1 Cytuj
A04 Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2016 Cześć 0 Cytuj Masz jakąś sprawę to napisz. Chcesz hejtować? To się bujaj..
Emil89 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Witam 0 Cytuj Żyj tak jakbyś miał umrzeć jutro, marz tak jakbyś miał żyć wiecznie...
Rekomendowane odpowiedzi