Martini Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 Gdzie znajdę szklarza, który dobrze "zalepi" dziurkę w szybie, tak żeby nie było śladu? Jak znacie cenę takiej usługi to też poproszę. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 NordGlass sie tym zajmuje Co do cen to juz byś musiał z nimi gadać bo szczegółów nie znam ale podejrzewam ze koło 100-150pln 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 25 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2015 ślad zawsze będzie po naprawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bliźniak Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) dokladnie Ślad ZAWSZE bedzie ja korzystałem Z USLUGI tu: Szkło-Service Naprawa Pęknięć Szyb Samochodowych inż. Krzysztof Michałowski tel. 42 674 06 97 ul. Zbiorcza 6 lok. 24 92-328 Łódź woj. łódzkie Gość dziala w garażu NA ul.Zbiorczej - Szybko sprawnie Trzeci rok po naprawie Leci ï Wszystko Jest OK. co do kosztów to Wszystko zalezy od wielkości odprysku LUB pęknięcia. Edytowane 26 Września 2015 przez Bliźniak (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj intruderpolska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
X76 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Auto szyby Pojezierska 62. tel 42 612 22 99. Wymiane robiłem zawsze tam i było ok. Teraz też mam odprysk i na pewno tam pojade. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodyellow Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 http://www.autoglas.go3.pl/ Koleś troche PRL tam ma, ale robi sprawnie i nie drogo. Jeśli coś się wydarzy w trakcie to naprawia za free. Ja byłem na kilku poprawkach, ale moje pęknięcie miało sporo syfu w środku i klejone było w środku zimy przy -20*C na zewnątrz. Im wcześniej zajmiesz się sprawą tym ślad będzie mniej widoczny. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Pamiętaj tylko, że zawsze musisz się liczyć z tym ,że szyba może strzelić . Zmiana temperatur, nierówne podłoże miałem tak u siebie kiedyś. Zaparkowałem na trawniku (było gorąco ) wracam rano a tu taka niespodzianka. Poszło od klejenia przez pół szyby. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 dokladnie Ślad ZAWSZE bedzie ja korzystałem Z USLUGI tu: Szkło-Service Naprawa Pęknięć Szyb Samochodowych inż. Krzysztof Michałowski tel. 42 674 06 97 ul. Zbiorcza 6 lok. 24 92-328 Łódź woj. łódzkie Gość dziala w garażu NA ul.Zbiorczej - Szybko sprawnie Trzeci rok po naprawie Leci ï Wszystko Jest OK. co do kosztów to Wszystko zalezy od wielkości odprysku LUB pęknięcia. Również korzystałem, ale wiele lat temu. Pęknięcie na szybie zostało zahamowane i ślad skazy wyraźnie mniejszy. Przyjemny Pan. Co do śladu po ubytku to zależy jak głęboki, rozległy i jak długo jeździsz z tym pęknięciem (zabrudzenia). Zalecam, aby jak najszybciej zakleić taśmą przylepną skazę, dopóki nie dojdzie do naprawy. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 dokladnie Ślad ZAWSZE bedzie ja korzystałem Z USLUGI tu: Szkło-Service Naprawa Pęknięć Szyb Samochodowych inż. Krzysztof Michałowski tel. 42 674 06 97 ul. Zbiorcza 6 lok. 24 92-328 Łódź woj. łódzkie Gość dziala w garażu NA ul.Zbiorczej - Szybko sprawnie Trzeci rok po naprawie Leci ï Wszystko Jest OK. co do kosztów to Wszystko zalezy od wielkości odprysku LUB pęknięcia. Również korzystałem, ale wiele lat temu. Pęknięcie na szybie zostało zahamowane i ślad skazy wyraźnie mniejszy. Przyjemny Pan. Co do śladu po ubytku to zależy jak głęboki, rozległy i jak długo jeździsz z tym pęknięciem (zabrudzenia). Zalecam, aby jak najszybciej zakleić taśmą przylepną skazę, dopóki nie dojdzie do naprawy. Się mnie przypomniało z 14 lat temu w Peugeocie 309 naprawa pęknięcia (ok. 9 cm) od kamyczka z Tira. Nawiercone, zaklejone i trzymało - przynajmniej z 3 lata, kiedy nim jeździłem... Czyli Pan jeszcze cały czas w branży, aż łezka się kręci w oku 0 Cytuj Części do samochodów osobowych i dostawczych | Allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Się mnie przypomniało z 14 lat temu w Peugeocie 309 naprawa pęknięcia (ok. 9 cm) od kamyczka z Tira. Nawiercone, zaklejone i trzymało - przynajmniej z 3 lata, kiedy nim jeździłem... Czyli Pan jeszcze cały czas w branży, aż łezka się kręci w oku Też dawno dawno korzystałem i polecam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domo00 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 A rysy na szybie od skrobaczki da radę wypolerować? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal Opublikowano 8 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Da radę, ale nie powinno sie tego robic. Znaczy nie powinno sie na przedniej szybie. Grubość nowej szyby w każdym miejscu jest taka sama. Aby zatrzeć rysy, to trzeba trochę materiału zeszlifować i tym samym szyba ma różną grubość a w dodatku przednia szyba niejest jednolita tafla, tylko posiada zaokrąglenia. Może to dać efekt ogniskowania i zniekształca to widziany przez taka szybę obraz. Np słup latarni może być w innym miejscu niz ci sie wydaje itp. 0 Cytuj ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi