koperta4512 Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 http://lodz.naszemiasto.pl/artykul/piknik-lotniczy-w-lasku-2015-tlumy-zwiedzajacych-i-korki-na,3521671,artgal,t,id,tm.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 jutro jest moto show w Tuszynie. Będą także pokazy stunt'u 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysia Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Bilans pokazów lotniczych w dniu dzisiejszym... Z uwagi na chęć pokazania imprezy córce konieczność jazdy autem. Sprawne i szybkie dotarcie S14 do S8 i tu koniec sielanki korek na dobre kilka godzin. Po 40 minutach stania bez możliwości poruszenia się nawet o 3 metry do przodu decyzja o powrocie do domu ( tu może bez szczegółów w jakim stylu ) Z informacji od rodziny z Łasku tam też była komunikacyjna masakra także organizacja dojazdowa na dennym poziomie z tego co wiem policja zablokowała zjazd na Łask czym mam nadzieję ktoś kompetentny się zainteresuje...Szlachta motocyklowa oczywiście nie stała w korkach i to był jedyny dobry wybór transportu U nas skończyło się torem saneczkowym na Rudzkiej górze i oglądaniem latawców które jakiś pan puszczał tam z synem Na przyszłość na imprezę pojadę albo motocyklem albo wcale Edytowane 26 Września 2015 przez sysia (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Jeżeli musisz wybierać pomiędzy byciem sobą a realizacja marzeń, zastanów się czy to napewno Twoje marzenia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzery Opublikowano 26 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2015 (edytowane) Dobrze że nie pojechałem (a miałem jechać autem). jutro jest moto show w Tuszynie. Będą także pokazy stunt'u Coś więcej wiesz? Edytowane 26 Września 2015 przez Dzery (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek rst1000 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Truck show, czyli samochody z wielkimi kołami plus pokazy sunt'u. Jest nazwa grupy ale nie pamiętam. Zaczyna się o 16. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Dojazd z Chojen ponad 2h Masakra a pokazy jakieś super nie były Kilka razy przelecieli i koniec Nie było warto sie tak męczyć w puszce Moto lepiej bo widziałem nasza Szlachtę ale według mnie na miejscu szału nie było W Radomiu lepiej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi66 Opublikowano 27 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2015 Kilka fotek: https://picasaweb.google.com/116317898804955310242/PiknkLotniczyAsk2015?authuser=0&authkey=Gv1sRgCOvDqIG22K_WVA&feat=directlink 2 Cytuj Cel jest niczym. Podróż wszystkim. Czechy, Słowacja, Węgry, Serbia, Chorwacja, Bośnia i Hercegowina, Czarnogóra, Albania, Ukraina, Rumunia, Bułgaria, Turcja, Gruzja, Armenia, Azerbejdżan, Rosja, Białoruś, Niemcy, Austria, Belgia, Holandia, Luksemburg, Francja, Włochy+Sycylia, Hiszpania, Maroko, Sahara Zach., Mauretania, Mali, Burkina Faso, Wybrzeże Kości Słoniowej, Ghana, Togo, Benin, Szwecja, Litwa, Łotwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba601 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 A Nam się podobało,fakt na dojeździe staliśmy z godzinkę,a potem to sama frajda.Pokazy córce się bardzo podobały,a HERKULES na niebie robił niesamowite wrażenie,szczególnie z bardzo niską prędkością przelotową,i bardzo krótką drogą hamowania. Szacun.Każdy lubi co innego mi się podobało,a powrót to porażka.Staliśmy na końcu pasa i myślałem że nie uda się tego samego dnia wrócić do domu.Po małych manewrach ,nawet udało się dość szybko wyjechać(szybko to około 1,5 godziny hehe) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Fakt, że było kilka fajnych momentów: Hercules, F16,Mi23 ale troche mało żeby nadrobić te męczarnie Chyba w przyszłym roku wybierzemy pokazy lotnicze w Radomiu 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 A Nam się podobało,fakt na dojeździe staliśmy z godzinkę ale to na moto i staliście w korku ? To trochę lipa jak się jechało na Radom to motocyklem jakoś się nie stało za dużo i się jechało środkiem pasa, a i pewne rondo niedaleko lotniska otwarte było tylko dla moto, a puszki musiały jechać gdzieś na około 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Chyba w przyszłym roku wybierzemy pokazy lotnicze w Radomiu Air Show w Radomiu jest organizowany co dwa lata 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marmot.c Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Ups ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi