MatiQ_BJJ Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Witam Poszukuję czegoś co sam nie wiem jak się nazywa .. w Liberty nie potrafili mi powiedzieć dokładnej nazwy , ale stwierdzili , że potrzebuję kupić całą szybkę , a nie za bardzo mi się to opłaca bo kask ma tydzień czasu. Zgubiłem te dwa plastiki przy zakładania pinlock'a . Ktoś może ma do kupienia lub wie gdzie dostać ? Zdjęcie w załączniku . 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabzior Opublikowano 23 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 w Liberty nie potrafili mi powiedzieć dokładnej nazwy , ale stwierdzili , że potrzebuję kupić całą szybkę idź do Motorwings, dokładnie takie dwa plastiki dostałem "na zapas" jak kupowałem ostatnio u nich kask 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiQ_BJJ Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 idź do Motorwings, dokładnie takie dwa plastiki dostałem "na zapas" jak kupowałem ostatnio u nich kask dzięki bardzo jutro będę to zapytam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Fajnych specjalistów ma Liberty skoro nie wiedzieli co to pin do pinlocka mam takie coś. Ogólnie do sharka dużo rzeczy można dokupić osobno a nie od razu całą szybę 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi