JAREK-XJR Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Mój syn, niespełna siedmiolatek, zapałał chęcią gry w minecraft. W euro agd mozna kupić ale na ps lub xbox, a ja nie będę w tym celu kupował tychże urządzeń. Czy na pc też mozna zakupić grę w sklepie czy muszę tylko i wyłącznie ze strony minecraft? Wiem, że są na allegro, ale z tego co czytałem to kody są kradzione albo zdobyte przy użyciu kradzionych kart kredytowych i często owe kody nie działają. Są zapewne na forum gracze minecrafciarze więc prosze o podpowiedzi. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
floyd Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Z tego co wiem nie sprzedają już pudełkowych na PC, tylko kody. Na Allegro bywa różnie IMO nie opłaca się kombinować. 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 Też tak uważam, bo na forum minecrafta non stop padają pytania co zrobić, bo ktoś kupił na allegro konto premium i kody nie działają. 0 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
ro6ert Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 u mnie grają na tablecie - 24zł na google play 0 Cytuj
Czupryn Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2015 U mnie grają na tabletach ale nic za to nie płacili. Pewnie mali hackerzy sobie piraty załatwili ale nie wnikam 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi