raftrucker Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Witam, gdzie w Łodzi lub okolicach można przestroić kompa w Suzuki sv 650 k7 ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 A w ogóle można? Trzeba chyba kupić jakiegoś Power comandera 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raftrucker Opublikowano 21 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Wydaje mi się, że bez Powera musi mieć wgrane mapy zapłonu, nie jestem znawcą i może się mylę dlatego przydałby się Ktoś ogarnięty 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Podstawowe pytanie, to co chcesz uzyskać? 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raftrucker Opublikowano 22 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Założony został przelotowy wydech oraz filtr k&n. Podczas odkręcania gazu do końca sv-ka bardzo ładnie przyspiesza ale do pewnego momentu tj, mniej więcej w przedziale 6-9 tyś obrotów przerywa i czasem strzeli w wydech ale najlepsze jest to że nie dzieje się to za każdym razem. Wymieniłem świece - bez zmian. Wykręciłem pompkę paliwa i troszkę paproszków było, wyczyściłem ale i to nie dało zmiany. Regulacja TPS`u oraz synchro przepustnic zrobione, a Suzi pracuje jakby z fabryki wyjechała. Ale niestety dalej potrafi się zadławić. Pozostają dwie przyczyny albo kwestia prądowa albo paliwowa (wtryski). Może ktoś z Was miał podobne objawy bądź zna magika który coś wyczaruje. Z góry dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 zrób ze 150-200km, musi się zaadoptować 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raftrucker Opublikowano 23 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Już zrobiłem ponad 2 tyś. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 (edytowane) W moto raczej nie ma auto adaptacji. Albo PC i strojenie albo rapid bike i bez strojenia Edytowane 24 Września 2015 przez SMmaciek (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 24 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Albo zarejestruj się na http://www.svforum.pl/i tam jest temat gdzie goście grzebia w kompie sv i moga zrobić wszystko ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raftrucker Opublikowano 24 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2015 Na svforum też szukam pomocy ale dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi