xanton Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Czasami mamy tytuły, które już skończyliśmy i wiemy, że nie będziemy do nich wracać. Proponuję zamieszczać tu to co mamy na zbyciu lub jakiego tytułu poszukujemy z zaznaczeniem czy opcja sprzedaży/zakupu też wchodzi w grę i oczywiście jaka platforma. . Edytowane 21 Września 2015 przez xanton (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rambo413 Opublikowano 21 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 To może na PC też ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 PS4 The Last Of Us : Remastered Dying Light Killzone shadow fall Destiny inFamous : Second son UFC 3 The Order 1866 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matik Opublikowano 22 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2015 Wymienie: Sacred 2 - konsola PS3. Wtrące, że jeśli ktoś ma gry elektroniczne to kontami w sumie też można się podzielić. A dokładnie biblioteką. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 Hej motoludki,Chętnie wymienię na jakieś fajne przygodowe gierki lub rajdowe WRC na PS3. Do wymiany mam: Gran Turismo 5 Desu Ex Human Revolution Prototype 2 DC Universe on line God of War Ascension Injustice Gods among us Dirt Showdown Tron Evolution Assassins Creed God of War Batman Arkham Asylum Uncharted Trylogia Batman Arkham Origins X-men Origins Wolverine InFamous 2 God of War Collection Assassins Creed Revelations Batman Arkham City Assassins Creed Brotherhood Assassins Creed 2 God of War Collection vol 2 Prototype Metro Last Light Gran Turismo 6 Thief 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xanton Opublikowano 17 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Szukam Fallout4 na PS4. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trybik Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Witajcie a ja mam taki zestaw tez chętnie na coś wymienię platforma ps3. 1 Grand theft auto 5 2 Fear 3 3 Rage anarchy edition 4 Tomb Raider 5 The last of us 6 Uncharted 3 Drakes Deception 7 Resident evil Gold Edition 8 Prince of Persia 9 Farcry 3 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysztoFu Opublikowano 17 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2015 Witajcie a ja mam taki zestaw tez chętnie na coś wymienię platforma ps3. 1 Grand theft auto 5 2 Fear 3 3 Rage anarchy edition 4 Tomb Raider 5 The last of us 6 Uncharted 3 Drakes Deception 7 Resident evil Gold Edition 8 Prince of Persia 9 Farcry 3 Chętnie przytulę GTA i FarCry'a. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwinto Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 A może ktoś ma w szafie jakieś tytuły na ps2 ? Chętnie odkupie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 18 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2015 A może ktoś ma w szafie jakieś tytuły na ps2 ? Chętnie odkupie o, to, to Też poszukuję czegoś ciekawego na zimowe wieczory 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi