boodgee Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Szukałem Viadra, kupiłem Pralkę licznik w milach, skrzynia precyzyjna, jak w ruskim ciągniku, ciężka, jak jasny gwint,kufry przyspawane do stelaża,przy 100 nie można złapać ostrości, bo tak dobrze ori szyba chroni od wiatru, ale co tam... jest za***ista! Fota by Jaquzie 3 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Piękna Bestia! Niech służy bezawaryjnie! 1 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Piękna Bestia! Niech służy bezawaryjnie! Dzięki, użytkowanie pokaże, jak bardzo legendarna jest ich bezawaryjność. 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ładny, ładny 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Niesamowicie piękna sytuacja, XJ600 -> GS1150! Moje marzenie (nie żeby z TDMką było mi źle). Pozytywnie zazdroszczę! Bezawaryjności i żadnego debila na drodze! Napisz proszę, jak to jest z tą szybą... to wieje Ci, czy Ci nie wieje? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Niesamowicie piękna sytuacja, XJ600 -> GS1150! Moje marzenie (nie żeby z TDMką było mi źle). Pozytywnie zazdroszczę! Bezawaryjności i żadnego debila na drodze! Napisz proszę, jak to jest z tą szybą... to wieje Ci, czy Ci nie wieje? Po 500 km podróży i bólu tyłka klamka zapadła: XJ na sprzedaż i szukamy czegoś większego. Do tego wszystkiego kobieta zaczęła się pchać na plecak, więc nie było wyjścia Jeżeli chodzi o szybę - jest zła (dla mnie), pewnie dlatego, że mam 190 cm wzrostu. Siedzenie ustawiłem na maxa w górę, żeby było mi wygodnie. Moto kupiłem z deflektorem, ale miałem wrażenie, że było jeszcze gorzej, dlatego go zdjąłem. Od 100 km/h w górę wiatr oblatuje mi w kask i cała głowa lata mi na boki. Nie mogę złapać ostrości i cała podróż staje się nieprzyjemna. Problemem jest to, że szyba jest wąska. do 100 km/h jest ok. Powoli rozglądam się za nową, szerszą i wyższą, szybą turystyczną. Czytam fora i opinie różnych użytkowników. Wstępnie optuję za dwoma modelami: ZTechnik Z2422 lub Z2240, ale ceny sa kosmiczne Edytowane 17 Września 2015 przez boodgee (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 (edytowane) Uhm, ciekawe czy 190cm (jo tyż) to jakaś bariera na komfortową jazdę na moto. W TDMce mam najwyższą turystyczną szybę + najwyższy dostępny deflektor, a i tak od tej "stówki" jest głośno. Wystarczy 5-7cm głowę niżej (przy tym garb na plecach) i jest cisza taka, że zawory słyszę ;-)http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/11079-tdm-szybka-deflektor/ Edytowane 17 Września 2015 przez gary (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Rafał, ch....we moto niech wozi 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Uhm, ciekawe czy 190cm (jo tyż) to jakaś bariera na komfortową jazdę na moto. W TDMce mam najwyższą turystyczną szybę + najwyższy dostępny deflektor, a i tak od tej "stówki" jest głośno. Wystarczy 5-7cm głowę niżej (przy tym garb na plecach) i jest cisza taka, że zawory słyszę ;-) http://motocykle-lodz.pl/gallery/image/11079-tdm-szybka-deflektor/ Jak zgarbię się solidnie i patrzę przez szybę, to jest ok.Rafał, ch....we moto niech wozi Jacek, emerycie, wozić się będę, kto bogatemu zabroni Co innego mówiłeś, jak się spotkaliśmy. Zobaczymy, jak będziesz chciał pooglądać i podotykać te wszystkie znaczki z biało-niebieskim śmigiełkiem 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ładny. Powinien długo posłużyć 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 ale ceny sa kosmiczne Trzeba było kupić Viadro Niech służy i cieszy,ładna sztuka 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Ale właściciel brzydki 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Każdy motocyklista jest ładny w kasku 0 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 17 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Trzeba było kupić Viadro Niech służy i cieszy,ładna sztuka Jedno Viadro mi sprzed nosa kupili. Nie pojechałem po nie, bo leżałem z gorączką. Ale mam dzięki temu pralkę/motopompę strażacką/szerszenia/pszczołę/bydlę (zwał, jak chciał) Ale właściciel brzydki Każdy motocyklista jest ładny w kasku Potwierdzam Jaquzie, ładny nie jesteś, ale samokrytyczny Pit71, kask mu nie pomoże, brzydota wali z kasku na odległość 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Kobitki i tak lecą na BMW nie na kierownika 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 18 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Kobitki i tak lecą na BMW nie na kierownika To fakt 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malyanio Opublikowano 18 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Kobitki i tak lecą na BMW nie na kierownika Dla mnie to bez różnicy. Ważne że "lecą" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 21 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Dzięki malyanio i kosmatemu Pralka dostała nowe graty: pasek alternatora, świece, oleje, napinacz rozrządu, filtry, osłonki, itp. ale to, co przyszło dzisiaj z JuEsEj sprawiło, że serce zabiło mocniej, a szczęka znalazła się przy podłodze... Jeszcze tylko poprawa kufrów i zabawy z wydechem by Edhaust i będzie miodzio 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 21 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2016 Poduszki z Usa sprowadziłeś? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wielebny67 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Optymista :-D moto to takie coś że zawsze jest jeszcze coś do kupienia :-D 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoMek999 Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Piękna, gratuluje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 22 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Poduszki z Usa sprowadziłeś? No raczej ;P Optymista :-D moto to takie coś że zawsze jest jeszcze coś do kupienia :-D To wiem i się na to szykowałem, choć to, co zobaczyłem pod osłoną silnika wprawiło mnie w osłupienie: na filtrze oleju napisana data markerem: xx.xx.2012 o.O Świece rude, pasek alternatora całkiem nowy, ale też go dla pewności wymieniłem. Z pamiętnika strażaka: Motopompa działa, uff. Naprawa nie została spartolona. A tymczasem nowa-stara gęba Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez boodgee (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Wczoraj stare kufry poszły się (no wiecie co... ). Za 29 kg stali dostałem na złomie 12 zł - będzie na czteropaka Nie zawsze duży tyłek to dobre rozwiązanie 0 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaquzie Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 I na czym teraz będziemy grillować ? 0 Cytuj W uszach szum, w oczach łzy, a na liczniku 33 😆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boodgee Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Robi się amelinowy 1 Cytuj "Try not to become a man of success but rather to become a man of value."-- Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi