szerszung Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 Witam, Czy ktoś może bawi się w takie rzeczy i poleca taką wymianę, która się sprawdzi? Albo może zweryfikować czy da sie naprawić? W serwisie krzykneli 480zł z wymianą matrycy co wydaję mi się mało opłacalne. 0 Cytuj
kosmaty Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2015 zadzwoń 509-204-700 Jacek, powie ci jakie koszta, co i jak 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
picek33 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2015 Witam, Czy ktoś może bawi się w takie rzeczy i poleca taką wymianę, która się sprawdzi? Albo może zweryfikować czy da sie naprawić? W serwisie krzykneli 480zł z wymianą matrycy co wydaję mi się mało opłacalne. Witam mam pytanie czy udalo Ci sie znalesc taniej naprawe tego wyswietlacza daj znac gdzie bo ja mam ten sam problem dzieki 0 Cytuj
szerszung Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2015 Niestety nie miałem czasu się zająć tym tematem. Wiec gdybyś był szybszy daj znać 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 Podbijam. Właśnie mi upadł mój Huawei P8 i zrobiła się pajeczynka w rogu. Ktoś podowie gdzi i kto mi ogarnie wymianę szybki? Takto wszystko działa, ale estetyka juz nie ta 😢 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
kosmaty Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2017 Napisz do Jacka BlackJack Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html
Lipson Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 LG Magna ostatnio robiłem i nie było łatwo. LCD razem z szyba wklejony w frontowy housing. Tak czy inaczej telefon trzeba na cząstki rozłożyć inaczej nie dojdziesz. Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 0 Cytuj
Piuriel Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2017 Sie dowiem się dzisiaj i dam cynk. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮
Rekomendowane odpowiedzi