szerszung Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Witam, Czy ktoś może bawi się w takie rzeczy i poleca taką wymianę, która się sprawdzi? Albo może zweryfikować czy da sie naprawić? W serwisie krzykneli 480zł z wymianą matrycy co wydaję mi się mało opłacalne. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 zadzwoń 509-204-700 Jacek, powie ci jakie koszta, co i jak 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Ok dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Witam, Czy ktoś może bawi się w takie rzeczy i poleca taką wymianę, która się sprawdzi? Albo może zweryfikować czy da sie naprawić? W serwisie krzykneli 480zł z wymianą matrycy co wydaję mi się mało opłacalne. Witam mam pytanie czy udalo Ci sie znalesc taniej naprawe tego wyswietlacza daj znac gdzie bo ja mam ten sam problem dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szerszung Opublikowano 12 Listopada 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Niestety nie miałem czasu się zająć tym tematem. Wiec gdybyś był szybszy daj znać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Podbijam. Właśnie mi upadł mój Huawei P8 i zrobiła się pajeczynka w rogu. Ktoś podowie gdzi i kto mi ogarnie wymianę szybki? Takto wszystko działa, ale estetyka juz nie ta 😢 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Napisz do Jacka BlackJack Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka 0 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 LG Magna ostatnio robiłem i nie było łatwo. LCD razem z szyba wklejony w frontowy housing. Tak czy inaczej telefon trzeba na cząstki rozłożyć inaczej nie dojdziesz. Sent from my iPhone; spelling might vary because I have fat fingers. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 20 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Sie dowiem się dzisiaj i dam cynk. 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi