marr Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Dokładnie, ale taki dostanie bana, już ja się o to postaram. Dyskusja w stylu narodowców: albo się ze mną zgadzasz albo dostaniesz w łeb. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 W pewny domu mieszkały trzy rodziny.Na parterze Cyganie,Na pierwszym piętrze muzułmanie, a na drugim Polacy.Pewnego dnia w budynek uderzył samolot.Kto przeżył??? Polacy, bo byli w pracy 2 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 A słyszeliścicie to, że statystycznie taka muzłumanka w ciąży chodzi 3 miesiące? Tak się skurczybyki rozmnażają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Jakich poglądów by nie mieć to fajnie jest sobie zdać sprawę z pewnego prostego faktu. Kiedy czujemy się bezpiecznie wśród innych? Wtedy gdy zachowują się oni w oczekiwany (przewidywalny) i akceptowany przez nas sposób. Chcemy mieć pewność, że jak podamy komuś rękę, to on będzie wiedział, że to przyjazny gest i odpowie w przyjazny sposób. Dlaczego więc ktoś (nie umiem powiedzieć kto: rząd, media, itp) ma nam mówić w czyim towarzystwie mamy się czuć dobrze? Ta "różnorodność kulturowa" moim zdaniem prowadzi tylko do napięć, bo ludzie nie wiedzą jak się zachowywać w stosunku do tych "innych". Islam jest z natury ekspansywny. Świadczy o tym wiele wypowiedzi "ichniejszych" przywódców. Uważam, że jest niemożliwością pogodzenie islamu z naszym stylem życia, nawet przy naszej chęci, bo to islamiści będą dążyć do zmiany nas, a nie my do zmiany ich. Koniec końców, albo nie będzie islamu w Europie/Polsce albo Europa/Polska będzie islamska. Nie potrafię wyobrazić sobie innych możliwości. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 16 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2016 Moża coś zrobić w temacie... tzn. próbować coś zrobić. Ja podpisałem. Przeciwników tzw. "różnorodności kulturowej" zachęcam do podpisania również: http://petitiongo.org/en/petition/delegalizacja-islamu-w-polsce "rząd, media itp?" - oni nie mówią jak jest. W przeciwieństwie do tego człowieka: 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 https://youtu.be/c3wKvMLOmRE 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Nicea Ma ktos jeszcze jakies pytania ? 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczomb Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Widać po ostatnim ataku jednak za mało osób zmieniło profilówki na fejsie, było za mało hashtagów i za mało smutnych memów w internecie skoro terroryści mogli się podnieść i uderzyć ponownie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) Ciekawe dlaczego to wszystko nie przynosi skutku, dziwne. Do swojego arsenalu powinni koniecznie dolaczyc palenie swiec w oknach i jakies specjalne opaski na nadgarstki z napisem "Jestesmy z Wami" etc.. A na powaznie, to u nas tez mamy niezle mozgi Chcace walczyc np. za pomoca ksiazek. http://youtu.be/0GksyS1ZiOI?t=5m55s Edytowane 15 Lipca 2016 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Łączmy się http://www.cykadapolska.pl/upload/kreda.jpg W Belgi pomogło 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lipson Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Moja zdanie jest takie... Możemy podziękować wujkom zza wielkiej wody, to właśnie przez kryzys paliwowy w USA prezydenci przed Obamą zaczęli szukać innych źródeł. No i znaleźli wiadomo gdzie, ale żeby sie tam dostać wymyślili sobie terrorystów z którymi wtedy to może mieli jakieś małe problemy ale nie na tyle żeby jechać z chłopakami z marines i zabijać Saddama i kadafiego. I to były problemy USA nie Europy, w Europie był spokój. Do czego zmierzam , zabili przywódców który twarda ręka trzymali swoich obywateli w ryzach, których my nazywamy jak nazywamy i dodatkowo chora religia która teraz zalewa cała Europę. Czy teraz Obama chce sprzątać po tym co zrobił on sam i Bush , nie bo po co. USA jest na rękę to co teraz jest w Europie ważne ze u nich jest paliwo i spokój. Zdestabilizowali dwa kraje gdzie była ropa i doprowadzili do ich rozpadu a efekt tego jest odczuwalny właśnie teraz. Sent from a not-so-smartphone. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit71 Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Zdestabilizowali dwa kraje gdzie była ropa i doprowadzili do ich rozpadu a efekt tego jest odczuwalny właśnie teraz. Francja sama prosi się o klapsa,poczytaj tu http://nowadebata.pl/2013/04/29/interwencja-w-mali-co-tak-naprawde-chce-osiagnac-francja/ Poczytaj też o operacji "Serwal".Pod pozorem walki z terrorystami trwa walka Francji o uran i ropę. Na Planecie był dokument, jak armia francuska w Mali pozwala uciec islamskim terrorystom,mają w tym swoje interesy. 1 Cytuj "Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 Zamach stanu w Turcji. Dzieje sie 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faza Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 Uprzedzam, że nerwy trzeba mieć ze stali. Robi się cholernie gorąco http://ussanews.com/News1/2016/07/20/breaking-obamas-muslim-militia-beheads-a-young-child-in-cold-blood-watch-graphic-video/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 nawet nie klikam... 21 wiek, a nie ma siły na te ścierwa 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 a co z pomysłem kropli świńskiej krwi na każdej kuli w policji ? http://www.tokfm.pl/blogi/zboralski/2013/03/o_tym_jak_ludzie_w_izraelu_poradzili_sobie_z_islamskimi_terrorystamisamobojcami_bez_angazowania_sie_w_to_wojska/1 gra się toczy o władzę i pieniądze a nie o religię, ale paru pożytecznych idiotów (czytaj: zwyczajny Al Kalah ibn Zamah Wysadah czy Abdullah Samobullah, który nigdy ropy z bliska nie widział i nie zobaczy) by się może powstrzymało więc zanim się u nas zacznie każdy powinien się zaopatrzyć w małą puszeczkę wieprzowiny (taką wieprzowinę kieszonkową) na wszelki wypadek 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piuriel Opublikowano 21 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) A kobiety plasterek boczku w majty Edytowane 21 Lipca 2016 przez Piuriel (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ...You can be better than that.. ╭∩╮〔︶︵︶〕╭∩╮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 24 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2016 (edytowane) http://www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/wybuch-w-bawarskiej-restauracji-sa-ciezko-ranni-sprawca-nie-zyje,663327.html Jeszcze jakies pytania ? Edytowane 25 Lipca 2016 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Zabił bym ścierwo bez najmniejszych skrupułów... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weteran Łódź Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Jak w temacie, co sądzicie o tym? Tak czy Nie dla islamistów z Afryki - oto jest pytanie Dziękuję za zrobienie z mojego tematu formy ankiety Sam jestem ciekaw ilości głosów za i przeciw. Pozdrowionka dla wszystkich motocyklistów Witam, jestem już old. W młodości za komuny jedna z Firm w Polsce wysłała mnie na 2 tygodnie do pracy w Libii. I wiem, że islam radykalny czy nie, nie znosi kompromisów.Ci ludzie w żadnym wypadku się nie zintegrują , to jest najazd na Europę. Jestem zdecydowanym przeciwnikiem przyjmowania jakichkolwiek uchodźców.Ci ze wschodu też nas bardzo nie lubią.Dali temu wyraz podczas integracji w 1943 r i ostatnio na Majdanie na transparentach . Przepraszam, ale jestem zdecydowanym przeciwnikiem przyjmowania jakichkolwiek uchodźców. Chcesz bracie mieszkać w Polsce , zdobyć obywatelstwo, ok, naucz się języka ,zacznij pracować, przestrzegaj Polskiego prawa i obyczajów. Zdecydowane nie!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żółtodziub_Z_Łodzi Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Ludzie od wieków zabijali w "imię" religii. Trzeb umieć odróżnić ludzi uciekających przed wojną, od tych, którzy są terrorystami. Problem w tym, że pani Merkel chętnie otworzyła granice i zaczęła przyjmować uchodźców, ale nie pomyślała o tym, że to będzie świetnym pretekstem dla terrorystów. Zobaczcie. Jesteście sobie Abdulem terrorystą. I myślicie jak najlepiej, małym kosztem, wprowadzić panikę w Europie. Objąć ją strachem. No i nagle się okazuje, że UE przyjmuje uchodźców. Idealna okazja. Bo skoro islamista to terrorysta. Skoro Polak to pijak. Itd. itp. Stereotypy są bardzo mocną bronią. Smutne jest to, że ludzie nami rządzący nie widzą tego, że sami dali wielką broń terrorystą. I nic z tym nie robią. Do zamachów będzie dochodzić częściej, bo NIC się z tym nie robi. Malowanie kredkami po ulicy i profilówki z flagami są tak potrzebne jak dziwce majtki. Zastanawiam się dlaczego nie ma zdecydowanych działań. Dlaczego nie reaguje się stanowczą siłą. I dochodzę do wniosku, że najbardziej na rękę jest to... Putinowi. Siedzi sobie na tronie w Moskwie, patrzy jak się sypie wszystko i cieszy się. Bo on międzyczasie będzie mógł niepostrzeżenie robić swoje wałki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosaEzg92 Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 http://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2016-07-25/w-lodzi-zatrzymali-irakijczyka-podejrzanego-o-terroryzm/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Żółtodziub_Z_Łodzi - naprawdę wierzysz w to co piszesz ? Że po tak długim czasie rządący nie "widzą" ? Bo ja jestem pewny że doskonale dobrze wiedzą, niestety interes społeczeństwa ich po prostu nie interesuje. A łatwiej jest powiedzieć "bądźmy tolerancyjni, przyjmujmy uchodźców" niż "mam was w d*pie drogi narodzie". A swoje itneresy realizują inna sprawa - to zupełnie inna kultura, oni często nie są terrorystami w ich rozumieniu. Po prostu robią to co u siebie, co u nas nazywa się właśnie terroryzmem. Tam kobieta nie ma praw, pewnie ta ciężarna chciała pouczać araba, na co ten pokazał gdzie jest miejsce kobiety. W europie jednak został uznany za terrorystę bo u nas "kultura" jest nieco inna. Dlaczego ta cięzarówka wjechała w tłum mimo że polcja zatrzymała kierowce ? No przeciez byłby skandal, jakby nie wpuścili ciężarówki z arabem - RASICI, KSENOFOBY, FASZYŚCI, no nie godzi się ! więc wpuścili araba, a to że prawo z góry mówiło o zakazie wjazdu, nie miało znaczenia, wkońcu arab jedzie - chociaż nie - rodowity francuz o imieniu mohamed, czy jak mu tam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalek_s Opublikowano 25 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2016 Myślę, że prawdziwy uchodźca powinien być WZOREM zachowania w kraju który go gości. Powinien pokazać, że zasługuje na tę gościnę. Moim zdaniem, potrzeba kogoś, kto wreszcie powie, że to co się stało nakazuje nam (Europejczykom) zaprzestania przyjmowania jakichkolwiek uchodźców islamskich, a nawet wydalanie ich z krajów UE. Musi zakończyć się poprawność rasowa, kulturowa itp. Trzeba zacząć od uchodźców WYMAGAĆ, a nie tylko dawać i głaskać po główkach. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi