JAREK-XJR Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Sam bym tam jeszcze chetnie noge dolozyl. 3 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 4 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Przecież ci biedni "uchodźcy" czyli same kobiety z dziećmi oczywiście , oni tylko "wzbogacają" kulturowo Francje. Taki "autorytet" jak kazimiera szczuka stwierdziła że jesteśmy islamofobami itp.itd. i trzeba ich wpuścić a jak będą terrorystami to WTEDY będziemy się martwić. Mariuszowi Pudzianowskiemu też się zebrało za to że chciał chronić własny dorobek - jakaś nadmiernie otyła osoba stwierdziła że jest nie tolerancyjny i pod.....oliła go do sądu. Pani joanna grabarczyk z organizacji Hejt stop. Edytowane 25 Lutego 2016 przez tuono1000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 Bo tych dwoch "dam" nikt nie chce wiec nawet tacy kozoje... by sie im zdali. Brakuje im witaminy "k"- jesli wiecie o czym pisze. 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 SZWECJA: Raj który stał się piekłem 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) "Wsiąść do pociągu byle jakiego,Nie dbać o bagaż, nie dbać o bilet" https://youtu.be/C49rhl8oAj0?t=8m50s Edytowane 26 Lutego 2016 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Edytowane 29 Lutego 2016 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lans Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Polska dla Polaków!!! Przyjdą takie czasy że nas, prawdziwych Polaków,patriotów"rasistów", będą wszyscy prosić o pomoc i w chwale wysławiać, w obronie d*py swojej i narodu całego, przed śmierdzacym brudasem ciapatym. Edytowane 9 Marca 2016 przez Lans (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2016 ) http://www.youtube.com/watch?v=cZlktJu6Khs 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Fajna przerobka dobrze juz znanego filmiku 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Volusia Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 WIELKIE NIE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomass Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 Oczywiście, że NIE. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Mamed Chalidov uczy Polaków http://prawicowyinternet.pl/paranoja-imigrant-mamed-chalidov-mowi-polakom-kogo-maja-przyjmowac-do-wlasnej-ojczyzny/ Muhammad Ali w temacie multi-kulti Edytowane 17 Marca 2016 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Ja ci dam dżihad ! Ja ci dam zasiłek ! Ja Ci dam Allah akbar ! Edytowane 22 Marca 2016 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Ale 10 kwietnia będzie rocznica miesięcznicy TU polewa.To w Wawie będzie się działo. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 http://ndie.pl/tureccy-faszysci-demonstrowali-niemczech-imperium-osmanskiego/ 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Jak to dobrze że u nas tego popaprańswtwa nie ma. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAREK-XJR Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 Poczekajmy jeszcze troche, a zachodnia europa bedzie blagac Polske o przyjecie uchodzcow ... bialych pochodzenia rdzennego niemieckiego, francuskiego, holenderskiego itd itd. 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2016 http://ndie.pl/tureccy-faszysci-demonstrowali-niemczech-imperium-osmanskiego/ Mnie się nasuwa tylko jedno wyp......ać!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 http://ndie.pl/tureccy-faszysci-demonstrowali-niemczech-imperium-osmanskiego/ ja bym ich z tymi tureckimi flagami skierował na jakiś plac, a tam skrzyknął grupy rekonstrukcji historycznej żeby uszykowali z dwa czworoboki husarii w pełnym rynsztunku zdjęcia z takiej "imprezy" obiegły by świat i dały do myślenia (myślącym) z drugiej strony należy pamiętać, że Turcja np. nie uznała robiorów i jak ktoś fajnie napisał lepiej gadać z prawdziwym, cywilizowanym Turkiem niż malowanym "Francuzem" czy "Belgiem" 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Ja jestem na nie wypad z Polski 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 z drugiej strony należy pamiętać, że Turcja np. nie uznała robiorów i jak ktoś fajnie napisał lepiej gadać z prawdziwym, cywilizowanym Turkiem niż malowanym "Francuzem" czy "Belgiem" Turki nie uznali rozbiorów bo mieli w tym interes. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi