JAREK-XJR Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2016 Sam bym tam jeszcze chetnie noge dolozyl. 3 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Wojtas Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2016 4 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
tuono1000 Opublikowano 25 Lutego 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2016 (edytowane) Przecież ci biedni "uchodźcy" czyli same kobiety z dziećmi oczywiście , oni tylko "wzbogacają" kulturowo Francje. Taki "autorytet" jak kazimiera szczuka stwierdziła że jesteśmy islamofobami itp.itd. i trzeba ich wpuścić a jak będą terrorystami to WTEDY będziemy się martwić. Mariuszowi Pudzianowskiemu też się zebrało za to że chciał chronić własny dorobek - jakaś nadmiernie otyła osoba stwierdziła że jest nie tolerancyjny i pod.....oliła go do sądu. Pani joanna grabarczyk z organizacji Hejt stop. Edytowane 25 Lutego 2016 przez tuono1000 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 Bo tych dwoch "dam" nikt nie chce wiec nawet tacy kozoje... by sie im zdali. Brakuje im witaminy "k"- jesli wiecie o czym pisze. 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
Bulba Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Wojtas Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Bulba Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 SZWECJA: Raj który stał się piekłem 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Wojtas Opublikowano 26 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2016 (edytowane) "Wsiąść do pociągu byle jakiego,Nie dbać o bagaż, nie dbać o bilet" https://youtu.be/C49rhl8oAj0?t=8m50s Edytowane 26 Lutego 2016 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Bulba Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2016 (edytowane) Edytowane 29 Lutego 2016 przez Bulba (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Lans Opublikowano 9 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Polska dla Polaków!!! Przyjdą takie czasy że nas, prawdziwych Polaków,patriotów"rasistów", będą wszyscy prosić o pomoc i w chwale wysławiać, w obronie d*py swojej i narodu całego, przed śmierdzacym brudasem ciapatym. Edytowane 9 Marca 2016 przez Lans (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj
Bulba Opublikowano 14 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2016 ) http://www.youtube.com/watch?v=cZlktJu6Khs 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Bulba Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2016 Fajna przerobka dobrze juz znanego filmiku 1 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."
Wojtas Opublikowano 17 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2016 (edytowane) Mamed Chalidov uczy Polaków http://prawicowyinternet.pl/paranoja-imigrant-mamed-chalidov-mowi-polakom-kogo-maja-przyjmowac-do-wlasnej-ojczyzny/ Muhammad Ali w temacie multi-kulti Edytowane 17 Marca 2016 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Wojtas Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2016 (edytowane) Ja ci dam dżihad ! Ja ci dam zasiłek ! Ja Ci dam Allah akbar ! Edytowane 22 Marca 2016 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Wojtas Opublikowano 23 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2016 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
trafic Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2016 Ale 10 kwietnia będzie rocznica miesięcznicy TU polewa.To w Wawie będzie się działo. 0 Cytuj
Wojtas Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 http://ndie.pl/tureccy-faszysci-demonstrowali-niemczech-imperium-osmanskiego/ 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"
Dawid Xrv Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Jak to dobrze że u nas tego popaprańswtwa nie ma. 0 Cytuj
JAREK-XJR Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Poczekajmy jeszcze troche, a zachodnia europa bedzie blagac Polske o przyjecie uchodzcow ... bialych pochodzenia rdzennego niemieckiego, francuskiego, holenderskiego itd itd. 1 Cytuj Forum Yamaha XJR Polska
trafic Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 http://ndie.pl/tureccy-faszysci-demonstrowali-niemczech-imperium-osmanskiego/ Mnie się nasuwa tylko jedno wyp......ać!!! 0 Cytuj
Arpe Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 http://ndie.pl/tureccy-faszysci-demonstrowali-niemczech-imperium-osmanskiego/ ja bym ich z tymi tureckimi flagami skierował na jakiś plac, a tam skrzyknął grupy rekonstrukcji historycznej żeby uszykowali z dwa czworoboki husarii w pełnym rynsztunku zdjęcia z takiej "imprezy" obiegły by świat i dały do myślenia (myślącym) z drugiej strony należy pamiętać, że Turcja np. nie uznała robiorów i jak ktoś fajnie napisał lepiej gadać z prawdziwym, cywilizowanym Turkiem niż malowanym "Francuzem" czy "Belgiem" 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice.
picek33 Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 Ja jestem na nie wypad z Polski 0 Cytuj
Dawid Xrv Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2016 z drugiej strony należy pamiętać, że Turcja np. nie uznała robiorów i jak ktoś fajnie napisał lepiej gadać z prawdziwym, cywilizowanym Turkiem niż malowanym "Francuzem" czy "Belgiem" Turki nie uznali rozbiorów bo mieli w tym interes. 0 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi