Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

Tak Czy Nie Dla Islamistów W Polsce ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

comment_3oeQydcHrlqYJv8EwiDi81kqplwnC13b

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Opublikowano (edytowane)

Przecież ci biedni "uchodźcy" czyli same kobiety z dziećmi oczywiście , oni tylko "wzbogacają" kulturowo Francje.

Taki "autorytet" jak kazimiera szczuka stwierdziła że jesteśmy islamofobami itp.itd. i trzeba ich wpuścić a jak będą terrorystami to WTEDY będziemy się martwić.

Mariuszowi Pudzianowskiemu też się zebrało za to że chciał chronić własny dorobek - jakaś nadmiernie otyła osoba stwierdziła że jest nie tolerancyjny i pod.....oliła go do sądu. Pani joanna grabarczyk z organizacji Hejt stop.

Edytowane przez tuono1000 (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Bo tych dwoch "dam" nikt nie chce wiec nawet tacy kozoje... by sie im zdali. Brakuje im witaminy "k"- jesli wiecie o czym pisze.

Opublikowano

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

150859_66224181163124744167.jpg

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Opublikowano
SZWECJA: Raj który stał się piekłem

Opublikowano (edytowane)

1456690835_bnqtdv_600.jpg

Edytowane przez Bulba (wyświetl historię edycji)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Polska dla Polaków!!!

Przyjdą takie czasy że nas, prawdziwych Polaków,patriotów"rasistów", będą wszyscy prosić o pomoc i w chwale wysławiać, w obronie d*py swojej i narodu całego, przed śmierdzacym brudasem ciapatym.

Edytowane przez Lans (wyświetl historię edycji)
Opublikowano

Fajna przerobka dobrze juz znanego filmiku :smile:

Opublikowano

WIELKIE NIE

Opublikowano (edytowane)

Mamed Chalidov uczy Polaków

http://prawicowyinternet.pl/paranoja-imigrant-mamed-chalidov-mowi-polakom-kogo-maja-przyjmowac-do-wlasnej-ojczyzny/

Muhammad Ali  w temacie multi-kulti

Edytowane przez Wojtas (wyświetl historię edycji)

Opublikowano (edytowane)

Ja ci dam dżihad ! Ja ci dam zasiłek !

Ja Ci dam Allah akbar !

cda88821529d7eae9fa66e8a8e9af83f.gif

Edytowane przez Wojtas (wyświetl historię edycji)

Opublikowano

1384231_1066189136776362_302502561078733

Opublikowano

1384231_1066189136776362_302502561078733

Ale 10 kwietnia będzie rocznica miesięcznicy TU polewa.To w Wawie będzie się działo.

Opublikowano

Jak to dobrze że u nas tego popaprańswtwa nie ma.

Opublikowano

Poczekajmy jeszcze troche, a zachodnia europa bedzie blagac Polske o przyjecie uchodzcow ... bialych pochodzenia rdzennego niemieckiego, francuskiego, holenderskiego itd itd.

Opublikowano

ja bym ich z tymi tureckimi flagami skierował na jakiś plac, a tam skrzyknął grupy rekonstrukcji historycznej żeby uszykowali z dwa czworoboki husarii w pełnym rynsztunku

zdjęcia z takiej "imprezy" obiegły by świat i dały do myślenia (myślącym)

z drugiej strony należy pamiętać, że Turcja np. nie uznała robiorów i jak ktoś fajnie napisał lepiej gadać z prawdziwym, cywilizowanym Turkiem niż malowanym "Francuzem" czy "Belgiem"

Lepiej na bitumice niż w botanice.

Opublikowano

z drugiej strony należy pamiętać, że Turcja np. nie uznała robiorów i jak ktoś fajnie napisał lepiej gadać z prawdziwym, cywilizowanym Turkiem niż malowanym "Francuzem" czy "Belgiem"

Turki nie uznali rozbiorów bo mieli w tym interes.