Skocz do zawartości

Tak Czy Nie Dla Islamistów W Polsce ?

tuono1000

Rekomendowane odpowiedzi

Przeciez my nie mamy granic :biggrin:

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

15542208_630984903758457_885900194232441

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Jak chcą uczciwie pracować, to tak. Jak nie, to nie.

Przeszłość buduje nas jako ludzi. Blizny, które pozostawia, kształtują nas, a to, jak sobie radzimy z jej konsekwencjami, rzeźbi naszą duszę

• 4 tygodnie później...

Może to tylko przebierańce ? :whistling:

https://www.facebook.com/lwaaalsalwatalhusseiniya/videos/1848199292107389/

Murzynek Bambo w Afryce mieszka, – i niech tam zostanie ten nasz koleżka

Edytowane przez Wojtas (wyświetl historię edycji)

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

• 2 miesiące temu...

Nawet Max juz sie zagotowal

już dzwonię po ośrodek monitorowania zachowań rasistowskich i ksenofobicznych i Was zgarną ! :biggrin: 

jak to stwierdził makaron - to nowa europa, przyzwyczajmy się :biggrin: 

Powiem tak znam rodzinę gdzie matka chrześcijanka ojciec muzułmanin. Podjęli decyzje, że dziecko będzie wychowywane w wierze chrześcijańskiej i nie ma żadnego problemu. Ojciec mimo swojej religii uczestniczy w chrześcijańskich świętach, ubiera choinkę z dzieckiem itp. Wszystko zależy od ludzi.

" Lepiej 30 minut później niż 30 lat za wcześnie " 

Czy wy już kurna nie macie realnych problemów??? Ludzie klepią biedę robiąc na dwóch etatach, syf i brud na około, ludzie giną na komisariatach albo spaleni żywcem bo się ważyli upomnieć o swój dom, rozwalają nam edukację, włażą do łóżek, niszczą nam przyrodę, ochrona zdrowia leży na łopatkach i kwiczy itd itd. A wy o problemach, które są sztucznie tworzone przez naszych ludzkich panów. Może trzeba wreszcie trzeźwo pomyśleć bo za chwilę to my będziemy uchodźcami vel imigrantami ekonomicznymi.

Edytowane przez Thebestof78 (wyświetl historię edycji)

Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...

A wy o problemach, które są sztucznie tworzone przez naszych ludzkich panów

Nie są sztucznie tworzone. Pojedź kiedyś do islamskiej części Londynu i zobacz jak wygląda sprawa to porozmawiamy. Strach iść. Nie mówię, że każdy muzułmanin to terrorysta, co to to nie... ale tak się ostatnimi czasy składa, że o zamachach chrześcijańskich jakoś się nie słyszy. No gdzie te zamachy katolickie kiedy są potrzebne!? Sztucznie tworzona to jest jedynie cenzura w mediach. Zakazuje się mówienia wprost, że Brytyjczyk (bo może i miał obywatelstwo brytyjskie) jest pochodzenia arabskiego i współpracował z Al-Khaidą. Nie chce się przecież robić problemu w asymilowaniu... czy raczej długotrwałym, stopniowym i konsekwentnym zastępowaniu rdzennej ludności przyjezdnymi. Owszem, mamy inne problemy: wysokie podatki, tworzenie państwa religijnego, absurdy w obozie rządzącym, rosnący socjal kosztem ciężko pracujących etatowców i small biznesu. Nie mamy za to uchodźców islamskich i ani jednego z nimi związanego problemu!

Przypadek? Nie sądzę...

Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz...

Ludzie takich bzdur jak tu wypisujecie nie da się czytać. Polska nigdy nie będzie zalana przez uchodźców bo oni doskonale wiedzą jak jest u nas z zasiłkami i socjalem całym. Takie pierdolenie bzdur tylko nakręca zachowania takie jak widziałem wczoraj na ksw walczy Khalidow a "patrioci" krzyczą Polska dla Polaków. Wygrywa i słyszy gwizdy. Powiem Wam tak. Pracuje u Turków od dwóch lat. Wypłata na bardzo dobrym poziomie, zawsze na czas, zero spinki, zero kontroli, bardziej on robi tak jak mu mówię niż ja. Dajecie sobie wcisnąć tą Kaczyńską propagandę. To tacy sami ludzie, gdybyście wiedzieli coś o islamie i jego zasadach zmienili byście zdanie chyba że macie zakute łby do końca przez Beatke Antoniego i jarusia. Tyle

rozumiem że Ty znasz zasady islamu - religii pokoju ? 

i nie myl patriotyzmu z kaczyzmem, bo to smutne, ciężko nawet z takim porównaniem dyskutować, śmierdzi tvnem. 

Tu chodzi o masę afrykańskiego "Czegoś", co chce przyjechać za darmo na zasiłki. Oczywiście że do Polski nie chcą, ale chyba zapomniałeś że mówimy tu o przymusowej RELOKACJI np. z Niemiec do Polski tych najgorszych.

Z osób normalnych zrobiono rasistów - nie mam nic przeciwko imigrantom, ale jak przyjeżdżają do Polski, to muszą się stosować do pewnych zasad kultury europejskiej, pomijając juz jakieś polskie dodatki, ale europejskie standardy to jakieś minimum. 

Doszliśmy do momentu, że jak powiem arab złodziej ... mimo że ukradł ... to jestem rasistą!!

te stado dzikusów sra na ulicach. 

najlepsze są występy tych "skrajnych" - blokują całą ulicę, bo muszą się pomodlić. Albo wyskakują na ulice w Anglii krzycząc "british police go to hell". 

To co stało się na gali KSW jest nieco bardziej skomplikowane, ale aby o tym gadać, trzeba wiedzieć co stało się jakiś czas temu. 

Edytowane przez Darek_Lodz (wyświetl historię edycji)