tuono1000 Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Aż ciężko uwierzyć że mamy takich idiotów w Polsce !!! To może być również Twój sąsiad lub sąsiadka ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arpe Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Aż ciężko uwierzyć że mamy takich idiotów w Polsce !!! To może być również Twój sąsiad lub sąsiadka ... eeee, takich to trzeba ignorować, im Putin płaci (mam nadzieję, niech przynajmniej coś z tego mają) 0 Cytuj Lepiej na bitumice niż w botanice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 30 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2016 Coś z innej "beczki" 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ukazał się nowy polski elementarz. Murzynek Bambo poszedł już w zapomnienie. Dzisiaj liczy się inna rzeczywistość; Arabek Ahmed w Paryżu mieszka, głowę ci uciąć chce ten koleżka. Ostrzy maczetę przez całe ranki, czyta z Koranu co lepsze wzmianki. O tym co robić ma z niewiernymi, gdy na ulicy spotka blond w mini. Dobrze, że Ahmed z islamistami nie chodzi tutaj do szkoły z nami. A gdy ze szkoły do domu wraca, bomby buduje to jego praca. Aż mama krzyczy Ahmed łobuzie, gdy ten dynamit chowa w swej bluzie. Mama powiada poszukaj żony, ale on w kozy wciąż zapatrzony. Lecz mamy miłość ciągle jest czysta, bo Ahmed dobry jest terrorysta ! 4 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Heheszki się zaczną jak te brudasy zaczną pojawiać się wsród nas 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Obejrzyjcie i podajcie dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jak daleko sięga ludzkie zdebilnienie ???? Polecam krótki artykuł ale już tytuł mówi sam za siebie : http://www.dzienniknarodowy.pl/156/zgwalcony-przez-imigranta-lewicowy-polityk-czuje-s/ 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Arabska telewizja Al Jazeera wyemitowała 25-minutowy program poświęcony Polsce, w którym atakują Polaków demonstrujących przeciw imigrantom. link do artykułu Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trafic Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Polacy są najlepsi!!! https://www.youtube.com/watch?v=19tpb8Boa3Y https://www.youtube.com/watch?v=s-BzYrO-zM8 https://www.youtube.com/watch?v=EobMzCKdwK4 Koniec EU Islamski gwałciciel-morderca oszczał się jak dowiedział się, że Szydło chce go przesiedlić do Polski https://www.youtube.com/watch?v=RValaw_DgvY Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez trafic (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Prawda to czy jakas sciema ? http://www.polskaracjastanu.com/2016/04/nie-bedzie-meczetu-w-odzi.html 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 4 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Żeby tylko na ten temat jaki lewak, albo inny chorobliwie tolerancyjny ćwok nie trafił... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Dokładnie, ale taki dostanie bana, już ja się o to postaram. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Derek23 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 (edytowane) Póki co jest wolność słowa, więc można wyrazić swój sprzeciw w sprawie uchodźców. Aby u nas do tego nie dopuścić co się dzieje w tych tolerancyjnych państwach. http://www.markop.biz.pl/kopanie-fundamentow-radom Edytowane 4 Sierpnia 2016 przez Derek23 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 A co ze złotą zasadą: "f*ck POLITICS LET'S GO RIDE!!!" 1 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) A co ze złotą zasadą: "f*ck POLITICS LET'S GO RIDE!!!" Tu jest Polska nie Bruksela , tu się islamu nie popiera. Możesz omijać tematy polityki i być politycznie poprawnym. Nie interesuje nie czytaj. Ale polityka dopada Cie w życiu codziennym w cenie paliwa ----//---- ubezpieczenia ----//---- przejazdu autostradą ----//---- mandatów itd. ale jak to się teraz mówi... 11 powodów, dla których nie interesujesz się polityką Edytowane 4 Maja 2016 przez Wojtas (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 tu się islam nie popiera Proponuję poprawność gramatyczną, być powinno "islamu" Nie napinaj się, już sama twoja reakcja pokazuje do czego prowadzi politykowanie. Nie podoba mi się epatowanie żadnym wyznaniem, ale uważam że jest tyle tematów do rozmowy że taki kontrowersyjny lepiej sobie odpuścić. A czytać staram się wszystko, bo MNIE to interesuje i nigdzie w regulaminie nie znalazłem zakazu polemiki i wygłaszania swoich opinie. Tak więc raz jeszcze skomentuję / podsumuję: "f*ck POLITICS LET'S GO RIDE!!!" 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtas Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Proponuję poprawność gramatyczną, być powinno "islamu" Dzięki już poprawione Nie napinaj się, już sama twoja reakcja pokazuje do czego prowadzi politykowanie. Nie podoba mi się epatowanie żadnym wyznaniem, ale uważam że jest tyle tematów do rozmowy że taki kontrowersyjny lepiej sobie odpuścić. Temat kontrowersyjny i na czasie ale zawsze można pogadać o pogodzie. A czytać staram się wszystko, bo MNIE to interesuje i nigdzie w regulaminie nie znalazłem zakazu polemiki i wygłaszania swoich opinie. W takim razie proponuję powrót do początku tematu 0 Cytuj "Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejM Opublikowano 4 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 W takim razie proponuję powrót do początku tematu Dzięki, wróciłem do początków. I tak z ciekawości jaki podział za/przeciw? Może faktycznie zrobić ankietę na zasadzie tak/nie bez komentarzy? 0 Cytuj Nie spieszy mi się, ale lubię jeździć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancet Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 3 Cytuj "Be yourself, no matter what they say!" Sting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) Z tej górnej części fotografii mógłby zrobić tarcze strzelecką. Szło by to na allegro jak ciepłe bułki w sklepie z rana Edytowane 8 Maja 2016 przez Dawid Xrv (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulba Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 - Tato, co to za dziwna czapka na twojej głowie?- To kefija, Ahmedzie. Chroni nas przed słońcem pustyni.- A to dziwne ubranie?- To dżelaba. Chroni nas przed gorącym wiatrem pustyni.- A te szmaty na nogach?- One chronią nas przed gorącym piaskiem pustyni...- Tato, a po jaką cholerę ci to wszystko?! Przecież my mieszkamy w Dortmundzie!!! 0 Cytuj "Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe, ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Można by dodać część dalszą: -Synu! JAk przejmiemy władzę w Europie to zrobimy tu pustynie! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jigsaw Opublikowano 25 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) Nie mówie, że jestem za ale tylko daje do przemyśleń. Ile Polaków mieszka na stałe w UK? Czy myślicie, że Anglicy chcą słuchać polskiego na ulicach w Londynie? My dla nich to prawie tak jak uchodźcy dla nas (trochę wyolbrzymiłem). Temat ma dwie strony medalu i nie można tylko rasistowsko podchodzić do tematu. Stary co Ty bierzesz i gdzie to dostać? O ilu zamachach przeprowadzonych przez Polaków w UK słyszałeś? Kiedy ostatnio widziałeś nie muzułmania trzymającego odciętą ludzką głowę? Od kiedy islam to rasa ? Edytowane 22 Czerwca 2016 przez Jigsaw (wyświetl historię edycji) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi