Skocz do zawartości

Tak Czy Nie Dla Islamistów W Polsce ?

tuono1000

Rekomendowane odpowiedzi

Spłacili dług ?!?!? I przyjąć tych przestępców Ty w ogóle interesujesz sie co ta banda ludzi wyprawia w innych krajach ?! To, że nie akceptują praw i kultury w kraju w którym sie znajdują, gwałcą, wszczynają burdy, rozróby ??

Teraz pewnie mi powiesz ze tam są kobiety i dzieci - a widziałeś na zdjęciach czy relacjach żeby tam były kobiety i dzieci 95% to młodzi bojówkarze ...

Polacy emigrują - fakt, ale my w docelowym kraju pracujemy i jeszcze nikt na Polaków nie narzeka. Nie przyjeżdzamy po zasiłki. Jesteśmy jednymi z bardziej pracowitych narodów

Ciapaki są na tyle niewdzięczni ze np wyrzucają jedzenie jakie dostali bo chcieli inne, ostatnio próbowali zgwałcić studentkę, która im pomagała - dla takich to piece w Auschwitz powinni rozpalać
Dlaczego oni nie uciekają do Rosji, Korei, Chin ... Przecież jak maja tak źle u siebie to powinni szukać "pomocy" wszędzie W tych krajach dostali by nawet prace ale oni wola szukać krajów które dadzą im pieniądze (zasiłki) i bedą mogli siedzieć na du.pie i nic nie robić

Polska nie jest w stanie zagwarantować normalnego życia Polakom a chce to gwarantować jakimś brudasom !!!

Edytowane przez marmot.c (wyświetl historię edycji)

Brak mi słów...

Piece w Auschwitz? Dzięki takim idiotom określenie "Polskie obozy koncentracyjne" nabiera zupełnie nowego znaczenia. Uważaj na takie określenia, bo prokuratora już się wzięła za internetowych podżegaczy i możesz mieć problemy.

Tak się składa, że interesuję się wszystkim co istotne w świecie. Boisz się obcych narodów? Poczytaj sobie statystyki odnośnie Polski, porozmawiaj z ludźmi pracującymi "w branży". Molestowanie seksualne to codzienność w polskich katolickich bogobojnych rodzinach... Gwałty odbywają się w akademikach, klubach, na imprezach. Nie musimy sprowadzać uchodźców, to od dawna jest nasza rzeczywistość.

Polacy są tacy pracowici? WSZYSCY Polacy? I tacy uczciwi? Hmmmm.... Wielu tak, większość jednak to kombinatorzy, którzy na każdym kroku próbują coś "wykombinować", tutaj zrobić mały wałek, tam większy... I nie chodzi o wielkie afery na górze, zobacz ilu korzysta nieuczciwie z socjala, siedzi na L4, ilu bierze różne dotacje, itp.

Nie buduj sobie obrazu świata przez telewizję czy Internet, otwórz oczy i zobacz co Cię naprawdę otacza. Możesz się zdziwić...

Przemmo a Ty Polak czy jakiś przebieraniec ?

Bo jak Polak to po co sam się obrażasz :smile:

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

Po pierwsze ja Ciebie nie obrażałem wiec waż słowa

Po drugie - ludzie z branży - o kim mówisz ?? Mam kilku znajomych poza granicami i fakt jest rożnie ale generalnie jesteśmy postrzegani jako pracowici ludzie. Czarne owce wszędzie sie trafia i to nie tylko za granica, ale i na miejscu Psują oni nasz wizerunek (np kibole) ale niektórych rzeczy sie nie przeskoczy Takie życie

"Rozgrzewanie piecu w Auschwitz" to określenie na które jakiś czas temu trafiłem w necie Na początku mnie lekko zmroziło ale jak zobaczyłem ci wyprawia ta "fala" uchodźców zrozumiałem o co temu komuś chodziło Ta watacha zachowuje sie jak zwierzęta Nie stosują sie do żadnych praw oprócz swoich urojonych Nie miga zatem być traktowani "normalnie"

Piszesz żebym nie budował swojego obrazu na podstawie internetu i Tv czyli jak rozumiem ty codziennie jeździsz na Węgry, do Niemiec i innych krajów skąd spływają te informacje i weryfikujesz tak ??

Niestety obecnie internet i tv zalewa nas informacjami Nie mozna wszystkiego brać na wiarę ale niestety większość z tych informacji sie pokrywa

Niemcy (w sumie tylko rząd) chce uchodźców i tego im zakazać nie możemy ale czemu oni zmuszają innych aby tez ich przyjmowali ... Teraz groza nam wywaleniem z UE Widać ze załatwiają tym jakieś swoje interesy

A co do gwałtów itd to "podobno" (bo świadkiem nie byłem) zdarzają sie w kościołach i każdej innej instytucji ale są one ścigane Uchodźców nasze prawo jakos nie dotyczy, bo .... No właśnie nie wiem czemu Moze boja sie jakiejś zemsty ....

Ja nie jestem podżegaczom - mowię to co ja o tym myśle a mam takie prawo

Mur.

Do kościoła nie chodzę. Jestem zły na cały ten ustrój który wyplenił naszą przedchrześcijańsją wiarę, tradycję.

Oczywiście, my jako naród też emigrowaliśmy gdy się paliło pod nogami. Ale nie odcinamy głów w imię wiary.

I w  d*pie mam tolerancję i poprawność polityczną.  Pomagać, a osiedlać ich tutaj to spora różnica.

Ale w sumie to nie ma się co bać. Taki uchodźca głupi nie jest, co on sobie będzie mógł kupić za nasz socjal, czy minimalną pensję? Dywanik do modłów? Co najwyżej nasz kraj będzie stanowił tranzyt, czy poczekalnie dla wspaniałej zachodniej Europy :laugh2:

Tomek, ja bym na forum publicznym tak otwarcie o broni nie pisał. No chyba że masz pozwolenie.

Rurkowców sporo na Redbull było. Gacie opięte, pięknie wystrzyżony, okular zgodnie z najnowszą modą w grubej oprawce i do tego zarost-taki męski :laugh2:

Mam nadzieję, że jak już dojdzie do tego czarnego scenariusza to sprawdzi się to co piszesz i będą uciekać "dalej" (bez konkretnego kierunku).

NIe mam nic do ludzi, którzy do nas emigrują i przyjmują nasze zasady, pracują, ale niestety omawiani uchodźcy nie przyjeżdżają tu pracować.

Dzięki takim idiotom określenie "Polskie obozy koncentracyjne" nabiera zupełnie nowego znaczenia

I jeszcze jedno: skoro tak się obawiasz prokuratury to raczej nie stosowałbym takiego określenia dotyczącego obozów.

I poza prokuraturą to raczej określenie to nie przyspoży Ci zbyt wielu "zwolenników" - ale to tylko moje zdanie ...

http://polskaligaobrony.org.pl/krwawy-islam/

Stronka z informacjami o "kulturze" islamu.

Trzeba podać datę urodzin aby obejrzeć zawartość.

Uwaga strona zawiera wiele drastycznych materiałów !!!

Edytowane przez tuono1000 (wyświetl historię edycji)

Nie za taką Polskę dziadkowie ginęli.

Polska to piękny kraj!

Choć pełno w nim absurdów i zgrzytów, jesteśmy jednością,

dominującą wiarą jest chrześcijaństwo i żadna inna wiara.

Nie godzę się na utrzymywanie uchodźców z naszych podatków.

Nie godzę się na narzucanie nakazu przez UE o obowiązku przyjęcia emigrantów.

Zamiast ich, sprowadźmy repatriantów, którzy już pokolenie czekają na powrót do kraju.

Nimi winniśmy się zająć.,

Nie wspomnę o chorej ideologii mówiącej między innymi o gwałceniu naszych kobiet, które jako 'niewierne' do tego się tylko nadają.

Brzydko bym powiedział, ale Narodowcy z PL i nawet sąsiad Putin mają rację.

Nie dla Islamizacji Europy!!

CGLasNM.jpg

Jak w temacie, co sądzicie o tym? Tak czy Nie dla islamistów z Afryki - oto jest pytanie Dziękuję za zrobienie z mojego tematu formy ankiety :smile: Sam jestem ciekaw ilości głosów za i przeciw. Pozdrowionka dla wszystkich motocyklistów :cheers:

W sumie to zapodałeś temat bo mało o nim w mediach czy co,a jakie jest Twoje zdanie?

Ja się wypowiem a Ty przyjedziesz i mi pecynę upierdolisz. :ph34r:

"Lepszy głópiec wendrujący po świecie od mendrca, który siedzi w domu"

W sumie to zapodałeś temat bo mało o nim w mediach czy co,a jakie jest Twoje zdanie? Ja się wypowiem a Ty przyjedziesz i mi pecynę upierdolisz.

Nie bój się PIT71 :)Jesteśmy razem motocyklistami , bracią motocyklową !!! Ja bym miał bratu obcinać głowę ??? No nie oszalałem jeszcze na szczęście !!!

Jestem Polakiem i jestem dumny z mojego kraju bez względu na to jaki jest. Moje zdanie odnośnie uchodźców wojennych jest takie - jestem za przyjmowaniem uchodźców wojennych takich którzy potrafią się zasymilować z społeczeństwem które daje im schronienie. Cała pseudo "kultura" islamu nie dopuszcza czegoś takiego jak asymilacja z niewiernymi dlatego, że ich koran zabrania im tego a wręcz nakazuje zwalczanie niewiernych. Nie toleruję również wyznawców pedofilii a taki jest właśnie islam - według koranu dopuszczalny jest seks nawet z 6 miesięcznym dzieckiem !!!!

Żaden szmaciarz ze szmatą na głowie nie będzie mi wmawiał jak mam bić kobietę - nie życzę sobie nawet o tym słuchać. Tylko tacy "kozojebcy" mogą takie coś robić w dzisiejszych czasach. 

Mam nadzieję, że Polski nie spotka taki los jak francji,angli czy niemiec. Jeszcze mamy szanse na nie dopuszczenie do tego .Te kraje dopuściły do tego poniekąd na własne życzenie. My mamy teraz czas takie życzenie wypowiedzieć i ja mówię NIE dla islamu w POLSCE !!!!

Śledzę temat islamistów od jakiegoś roku więc nazbierało się troszkę filmików z udziałem tzw . "pokojowej religii" ,natomiast niektóre są tak niesmaczne że aż rzygać się chce jak się to ogląda.

Może jestem staroświecki , mam inne nie "trendo-gejowskie" spojrzenie na świat , dla niektórych jestem dinozaurem ale mam to głęboko w d*pie i chce aby Polska została Polską bez allah akbarów narzucających nam swoją zboczoną religię.

Jedyni muzułmanie w Polsce do których mam 100% szacunek to Tatarzy którzy u nas mieszkają , nie szkodzą a wręcz pomagają od setek lat.

Reszta szmatogłowców - WYPIER>>>>Ć !!!!

Ciekawa wypowiedź + ciekawe komentarze szczególnie obywateli innych narodów.

Edytowane przez tuono1000 (wyświetl historię edycji)

Trzeba być tolerancyjnym, elastycznym, nie odzywać się, nie narzekać, nie walczyć o lepsze jutro 

....i tak już od 10l. :gitara:

Zostań białym murzynem już dziś !!

"Tolerancja (łac. tolerantia – „cierpliwa wytrwałość”; od łac. czasownika tolerare – „wytrzymywać”, „znosić”, „przecierpieć”)"

Edytowane przez Wojtas (wyświetl historię edycji)

motor.gif"Jadąc motocyklem ile się da, w ciągu 5 minut przeżywasz więcej niż inni przez całe życie"

takich uchodźców niemcy już by nie oddali ;)

Eee tam - ich poprawność polityczna i moralna nie pozwoliłaby na pozostawienie takich emigrantów/ek u siebie - to dziwny naród jest... 

Poza tym - dla nich są za szczupłe...  :P

Edytowane przez Lancet (wyświetl historię edycji)

"Be yourself, no matter what they say!"

Sting

Spłacili dług ?!?!? I przyjąć tych przestępców Ty w ogóle interesujesz sie co ta banda ludzi wyprawia w innych krajach ?! To, że nie akceptują praw i kultury w kraju w którym sie znajdują, gwałcą, wszczynają burdy, rozróby ??

Teraz pewnie mi powiesz ze tam są kobiety i dzieci - a widziałeś na zdjęciach czy relacjach żeby tam były kobiety i dzieci 95% to młodzi bojówkarze ...

Polacy emigrują - fakt, ale my w docelowym kraju pracujemy i jeszcze nikt na Polaków nie narzeka. Nie przyjeżdzamy po zasiłki. Jesteśmy jednymi z bardziej pracowitych narodów

Ciapaki są na tyle niewdzięczni ze np wyrzucają jedzenie jakie dostali bo chcieli inne, ostatnio próbowali zgwałcić studentkę, która im pomagała - dla takich to piece w Auschwitz powinni rozpalać

Dlaczego oni nie uciekają do Rosji, Korei, Chin ... Przecież jak maja tak źle u siebie to powinni szukać "pomocy" wszędzie W tych krajach dostali by nawet prace ale oni wola szukać krajów które dadzą im pieniądze (zasiłki) i bedą mogli siedzieć na du.pie i nic nie robić

Polska nie jest w stanie zagwarantować normalnego życia Polakom a chce to gwarantować jakimś brudasom !!!

To dobre, ubawiłem się po pachy...

Ruszasz się czasem z tego kraju? czy to takie wishful thinking?

Całkiem niedawno niejaki Cameron chciał obcinać zasiłki łykane przez IMIGRANTÓW z UE w tym naszych na wyspach - bo wg tamtejszych aborygenów za dużo bierzemy. A że chcą jechać do kraju który ma dobry socjał? co w tym dziwnego - natura człowieka - białego, żółtego czy czarnego.

Później już napisałeś że "czarne owce" robią nam zły PR. Czyli jesteś przeciw generalizacji jeśli dotyczy ona nas. Po czym sam wrzucasz wszystkich imigranów do jednego wora - nieroby jadą po socjał. Coś tu nie gra

Edytowane przez Mur67 (wyświetl historię edycji)

Jeśli chodzi o imigrantów bazuje na tym co widzę czy to tv czy internet bo nie jeżdzę tam

Większość imigrantów to młodzi mężczyźni w wieku poborowym - i czy zdażyło sie ostatnio żeby było głośno o tym ze imigranci przyjechali np do Niemiec i podjęli prace Raczej nie Możliwe ze to tez wina mediów ale niestety jedyne co słychać ze wpadają po kasę i koniec Nic od siebie ni dają

O nas jest odwrotnie Czarne Owce które sie trafiają psują ogólny wizerunek ludzi w miarę pracowitych i ogarniętych

Jeśli chodzi o imigrantów bazuje na tym co widzę czy to tv czy internet bo nie jeżdzę tam

Większość imigrantów to młodzi mężczyźni w wieku poborowym - i czy zdażyło sie ostatnio żeby było głośno o tym ze imigranci przyjechali np do Niemiec i podjęli prace Raczej nie Możliwe ze to tez wina mediów ale niestety jedyne co słychać ze wpadają po kasę i koniec Nic od siebie ni dają

O nas jest odwrotnie Czarne Owce które sie trafiają psują ogólny wizerunek ludzi w miarę pracowitych i ogarniętych

Niemcy ich przyjmują chętnie z jednego powodu: większość z nich to ludzie młodzi, większość z nich, o dziwo pracuje, I za parę lat (przy dokładnie takiej samej tendencji jak u nas - kraj się starzeje - to właśnie Ci zasymilowani uchodźcy/imigranci wg danych niemieckich będą większościowym dostarczycielem kasy dla ichniejszego ZUS.

I przewrotnie - chyba trzeba ponieść odpowiedzialność za swoje czyny.

Pomogliśmy jako Europa obudzić demony w Syrii pomagając im pozbyć się dyktatora który przez lata trzymał ich za pysk? Zachciało na się tam demokracji? Ano tak i mamy co mamy. Podobnie z Libią, Egiptem i paroma innymi krajami z tamtego rejonu. W porównaniu z tym co się tam teraz dzieje za "krwawych dyktatorów" była sielanka i święty spokój

Edytowane przez Mur67 (wyświetl historię edycji)

Mówisz ze chętnie ich przyjmują !! Właśnie wprowadzają kontrole na granicach, politycy zaczynaja zmieniać zdanie i zaczynaja twierdzić ze jednak nie był to dobry pomysł przyjęcie uchodźców

Zaczynaja dostrzegać to co widza inne kraje

Ja mam tylko nadzieję, że się mylę i wszystko bedzie różowo

https://video-lhr3-1.xx.fbcdn.net/hvideo-xfl1/v/t42.1790-2/11969464_906498392731487_1620622108_n.mp4?efg=eyJybHIiOjc3NywicmxhIjo1MTJ9&rl=777&vabr=432&oh=ccf4ecc6f9c41e7d3dfcaa116be27368&oe=55F92246

I to są Ci ciężko pracujący imigrancji ??

Tak przy okazji przysłuchując się temu wszystkiemu zastanawiam się nad jednym: czy gdyby chodziło np o buddystów, katolików, babtystów, .... to czy też byłby taki problem.

Sądzę, że dużą rolę odgrywa tutaj nieobliczalna religia ludzi, którzy mają dostać u nas czy gdzieś indziej azyl.

W tym pierwszym przypadku byłby tylko problem ekonomiczny, który również byłby ciężki, ale niestety kultura religii islamu wywołuje u nas obawy. Widzimy co dzieję się nawet u nich w kraju, widzimy, że oni próbują tę religię narzucać innym krajom (a wiadomo, że niewiernego można od tak zabić) i to jeszcze bardziej nas napędza.

Dlaczego z kraju nie uciekają same kobiety i dzieci, a mężczyźni nie walczą za swój kraj. Przecież jakby się postawili to mogliby odzyskać to co stracili...

<takie przemyślenia z rana mnie naszły>

Bardzo trafne przemyslenia

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Z tego co zdarzyłem się zorientować to Koran wcale nie nawołuje do agresji i morderstw więc zasadniczo islamiści to nie demony wojny.

Moim zdaniem nazywani ekstremistami ludzie zachowują się jak zwyczajni bandyci i tak powinni być traktowani.

Pomijając kwestię polityczne i ekonomiczne obawiałbym się że nasze służby porządkowe mogą mieć problem ze spacyfikowaniem takich "ekstremistów" (wyobrażacie sobie taką akcję straży miejskiej :biggrin: ). 

Na filmach widać bezbronne osoby ostrzeliwane lub wręcz zabijane na egzekucjach są bez szans nie spodziewają się nawet, że przejeżdżający samochód zasypie ich pociskami.

Jeśli takie bojówki mają poruszać się wśród nas to czas znowelizować ustawę o posiadaniu broni bo chciałbym mieć legalne szanse na obronę i jeśli wokół znalazło by się kilku mi podobnych to mielibyśmy szansę odpowiedzieć "dyplomatycznie".  

Moje obawy są takie, że się taki prędzej wysadzi w centrum handlowym w imię allaha niż tu jakąkolwiek prace podejmie i uszanuje tu cokolwiek. To do czego oni są zdolni, to się nie mieści w głowie normalnego człowieka. Pompuje się tylko ludziom do głowy w TV i pokazuje biedne dzieci i kobiety. A w rzeczywistości to tabun męskiego bydła, które się rozpełza po EU i raczej w większości nie po to, żeby tu się osiedlić, pracować i być wdzięcznym za to co otrzymali. Pootwierajmy może jeszcze wszystkie więzienia i wypuśćmy wszystkich więźniów na wolność bo to przecież tacy biedni ludzie i muszą siedzieć w celach. 

Edytowane przez mih00 (wyświetl historię edycji)