Dyzio81 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Witam mam nadzieje że pomożecie szukam mechanizmu wizjera szybki do kasku Agv może ktoś wie gdzie kupić zaznaczona część kółkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychoslav Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Black Jack handlują AGV, Limenowskiego 213 bodajże ? podpytaj, pewnie Tomek będzie w stanie coś poradzić 1 "proste drogi są dla szybkich motocykli, kręte dla szybkich motocyklistów" SV1000S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 jest to dostępne, podjedź i pokaż mi ten mechanizm żebym miał pewność co zamówić https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Temat zamknięty w Liberty motors chłopaki poratowali mnie i dali mi te plastiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi