sebeekcbr Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Witam , po powrocie z wak pod moim moto była wielka plama wygląda jak olej ale śmierdzi benzyna. Zawsze mi sie pocił z uszczelki alternatora ale teraz to krople spadaja co chwile , olej jest rzadki... Wyciągnalem bagnet i olej jest ledwo widoczny na całym bagnecie co świadczy że jest rozcienczony benzyną , oczywiście też powochałem bagnet i czuć benzyne , A i jeszcze jedno po powrocie z wak bak jest pusty a przed wyjazdem było w nim pare litrów Wywnioskowałem że olej mi sie miesza się z benzyna, jakie tego mogą być przyczyny ? Help 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 kranik nie trzyma i zaworki w gaźnikach , kranik zapewne do wymiany a zaworki do czyszczenia chyba że skończyły swój żywot to wtedy nowe razem z gniazdami i nie jeździj na tym oleju tylko zalej nowy 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Uszczelka pod głowica pewnie poszła.... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_lc4 Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Uszczelka pod głowica pewnie poszła.... ...taaa, albo "Paaanie to na pewno bendix". A jaki to ma związek z rozcieńczaniem oleju benzyną? 3 Cytuj Supermoto se kupili... Terrorysty je&ane... SUPERMOTO LDZ Inspekcja Rowów Przydrożnych https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=aymt_homepage_panel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeekcbr Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Juz mam na stole gaźniki , będę rozkrecal jak przyjdą zaworki , tylko zastanawia mnie to czemu bak pusty a sprawdzalem kranik i trzyma dobrze a byl na off 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 możliwości są dwie kranik nie jest do końca sprawny albo krasnoludki 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeekcbr Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Jak dmucham to słychać delikatny szum ale jak psikam WD to nic nie przecieka ... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 po wd40 możesz już szukać zestawu naprawczego 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeekcbr Opublikowano 7 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 Bez przesady ; p 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 7 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2015 ja na poważnie uszczelki stwardnieją i będą mikropęknięcia na powierzchni = wyciek 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeekcbr Opublikowano 8 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Sprawdze go jeszcze czy cos przepuści jutro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebeekcbr Opublikowano 12 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 Panyy pomocy , zalozylem wszystko dobrze , odpalilem moto i po chwili zaczęła cieknac benzyną z dołu gaźników ... WTF ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 12 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2015 no to chyba nie jest dobrze 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi