Skocz do zawartości

Zaproszenie

Mark_Ka

Rekomendowane odpowiedzi

My wczoraj nawet wypiliśmy zdrowie Państwa Młodych :smile: nie wiem czy się wstrzeliliśmy w sto lat na sali, ale i tak życzymy jeszcze raz wszystkiego najlepszego :smile:

7129ce9f68097f00med.jpg

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

Wszystkim bardzo dziękujemy za tak liczne przybycie :smile: Było MEGA !

Pół wesela mnie goście zaczepiali i nie mogli się nadziwić, że motocykliści tak się wspierają....

Szczególnie chciałem podziękować kilku osobom, które ogarniały na przodzie trasę przejazdu - m.in. Kosmaty, Sebol, Robson DZIĘKUJĘ. Całe szczęście że się w końcu odczepili od Nas niebiescy....

Edytowane przez Mark_Ka (wyświetl historię edycji)

ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie :smile:

Jeszcze raz wszystkiego najlepszego Młodej Parze. Całe szczęście ze jednak pogoda dopisała. I wie ktoś, o co im tak naprawdę chodziło na górnej ?

" The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna

O dowartościowanie się pokazaniem władzy... Ogólnie to nie powiedzieli o co im chodzi... Tak ogólnie się doczepili ale strasząc że każdy dostanie mandat za zasłonięte tablice.

ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie :smile:

a my życzymy  tak :

Żyjcie długie lata wśród okrzyków MAMA ! TATA !

Obstawka super .... fajnie było :smile: 

A może wprowadźmy nowy świecki zwyczaj ..... eskorta do Chrztu   :moto: tak aby rósł nowy motocyklista????

Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę

Na trasie "górnej" jechałem za kimś kto walił z tłumika tak że myślałem że mi bębenki wyjeb**. Zwłaszcza jak staliśmy na światłach. Przyznać się, czy to sprzęt (z plecaczkiem jechał)?

Chciałem pogratulować dobrania mieszanki. :smile:

Kolego widzę że mało ludzi jeszcze znasz, Sebol jest znany z najbardziej strzelajacego moto i jak by to zmienił to już nie byłoby to samo. Po prostu za sebolem w tunelach się nie jeździ i po kłopocie

Widać że chyba przesadzilem,sorki jak komuś ciśnienie w uszach zmieniłem .raczej trzymalem się z tyłu kovalchuck na pewno obwrwal ale nie widziałem go w lusterku .Nie byłem jedyny co ostro nasuwal,ale nie wybielam się . Nie gniewajcie się ten typ tak ma amieszanka to dopiero na Nowy sezon bo teraz to moto żyje swoim życiem :smile: Jeszcze raz Najlepszego dla pięknej pary Młodej mam nadzieję że mimo wszystko obstawa była superancka ;) pozdrawiam.

Edytowane przez sebol (wyświetl historię edycji)

Widać że chyba przesadzilem,sorki jak komuś ciśnienie w uszach zmieniłem .raczej trzymalem się z tyłu kovalchuck na pewno obwrwal ale nie widziałem go w lusterku .Nie byłem jedyny co ostro nasuwal,ale nie wybielam się . Nie gniewajcie się ten typ tak ma amieszanka to dopiero na Nowy sezon bo teraz to moto żyje swoim życiem :smile: Jeszcze raz Najlepszego dla pięknej pary Młodej mam nadzieję że mimo wszystko obstawa była superancka ;) pozdrawiam.

Hah modły zostały wysłuchane jak stałem za Tobą podczas wyjazdu z podwórka a tak poza to bardzo dobrze, że było głośno bo tak też musiało być ;)

Ja to tam lubię takie strzały za każdym razem jak waliłeś sam banan wyginał się na buziaczku :smile: Tylko moja dziewczyna pytała się czy tak ma być ?? to ja jej mówię:

- ,,To jest Sebol inaczej być nie może :)"

Super powiedziała że Cię zapamięta :smile:

Edytowane przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji)

Myślisz że każdy motocyklista to wariat ?

Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć.

icon3.png Suzuki SV650s

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...