Mark_Ka Opublikowano 28 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Jakim dachowaniu? Przygoda na 4 kółkach? 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 No Marku jak się nic nie wywali to jestem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Jakim dachowaniu? Przygoda na 4 kółkach? Tak !! Nie ja byłem kierowcą, ale to mało istotne 5 os w aucie i nikomu nic się nie stało W pracy jestem do 15:00 więc na pasaż to rzut beretem będę na 100 %. EDIT: Jednak będę musiał zostać do 16:00 pojadę od razu pod dom Pani Młodej Mam nadzieję że doprowadzi mnie ryk silników i dobre łutututu no i mapka z googla Edytowane 29 Września 2015 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 I coraz bliżej - czas leci nieubłaganie Właśnie skończyłem drukowanie kartek na tablice rejestracyjne . P.S. Jeśli ktoś będzie miał możliwość wzięcia kamerki ze sobą i podzielenia się potem nagraniem - byłoby fajnie Oczywiście odwdzięczę się za pomoc Kamerzysta będzie obecny ale będzie tylko nagrywał w danym miejscu, a nie w czasie jazdy zatem fajną pamiątką byłoby nagranie przejazdu 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio81 Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Spoko kamerę będę miał co z filmu wyjdzie to zobaczymy coś tam nagram 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Dyzio81 - dzięki 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Jeszcze się nie znamy ale chętnie pomogę koledze przejechać w następny etap życia :-) żonka też chce przyjechać 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 1 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Arek zapraszam w sobotę i wpadaj na spoty forumowe w czwartki 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Jak pogoda dopisze to i ja się pojawię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 1 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 A przyjadę , tylko wrócę z Nowego Sącza.jutro wracam. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Jak się uda jutro wymienić napęd w moim Janku to będę 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boroś Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Wypada zasilić obstawke, a przy okazji przewietrzyć sprzęt będzie walone z komina 1 Cytuj boroś LwG! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 2 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Miło czytać że tak wiele osób przyjedzie:) pozostaje tylko czekać i stresować dzięki i do jutra. 1 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Też się pojawię wolna sobota trzeba ją wykorzystać :-) i kolegę do ołtarza odprowadzić ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 2 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 A ja nawet przyjadę z plecakiem 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ładna pogoda jestem razem z plecakiem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 My również będziemy. 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemmo Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Postaram się być 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Pogody lepszej nie mogliście zamówić postaram się również wpaść choć do 15 mam zajęcia to najwyżej gdzieś was złapie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Spokojnie ja pracuje do 16:00 i jadę od razu pod dom Pani Młodej. Jak gdzieś po drodze się spotkamy to możemy lecieć razem będę miał na uwadze jakąś Kawkę Jak coś mapka jest w postach wyżej !! 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Sorry niestety odpadam wypadła mi praca na sobotnie popołudnie :-( a pogoda idealna na ślub i obstawke 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 3 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Jakby ktoś nie mógł pod marketem to jedziemy zgodnie z mapką. Pod adresem gdańska 15 wjeżdżajcie w bramę jak już byśmy dojechali przed Wami. 1 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ok, będę miał na uwadze choć może zdążę na 16 pod Pasaż 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Dajcie jakieś fotki filmy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzery Opublikowano 3 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Długo młodzi musieli w kościele klęczeć że taką pogodę wymodlili. :-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi