Dyzio81 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 No i pięknie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Dzięki wszystkim za przybycie, obstawa wyszła jak należy jeszcze raz wszystkiego najlepszego młodej parze ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 My wczoraj nawet wypiliśmy zdrowie Państwa Młodych nie wiem czy się wstrzeliliśmy w sto lat na sali, ale i tak życzymy jeszcze raz wszystkiego najlepszego 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 (edytowane) Wszystkim bardzo dziękujemy za tak liczne przybycie Było MEGA ! Pół wesela mnie goście zaczepiali i nie mogli się nadziwić, że motocykliści tak się wspierają.... Szczególnie chciałem podziękować kilku osobom, które ogarniały na przodzie trasę przejazdu - m.in. Kosmaty, Sebol, Robson DZIĘKUJĘ. Całe szczęście że się w końcu odczepili od Nas niebiescy.... Edytowane 4 Października 2015 przez Mark_Ka (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucass Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Jeszcze raz wszystkiego najlepszego Młodej Parze. Całe szczęście ze jednak pogoda dopisała. I wie ktoś, o co im tak naprawdę chodziło na górnej ? 0 Cytuj " The helmet hides feelings that cannot be understood " - A. Senna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 4 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 O dowartościowanie się pokazaniem władzy... Ogólnie to nie powiedzieli o co im chodzi... Tak ogólnie się doczepili ale strasząc że każdy dostanie mandat za zasłonięte tablice. 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Obstawka super wróciłem do domu z uśmiechem na twarzy miło spędzony czas w gronie motocyklistów i pary młodej ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magellan Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Było bardzo fajnie Miło było mi poznać tyle osób w moim debiucie Młodym jeszcze raz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cygan79 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Młodym wszystkiego najlepszego dziękuję kolegom motocyklistom co blokowali ruch abym ja ostani:) mogl przejechać to był mój debiut tez dzieki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Obstawka oczywiscie udana pogoda jak najbardziej dopisala,motocyklisci rowniez jeszcze raz najlepszego Młodej Parze 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boromir Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 a my życzymy tak : Żyjcie długie lata wśród okrzyków MAMA ! TATA ! Obstawka super .... fajnie było A może wprowadźmy nowy świecki zwyczaj ..... eskorta do Chrztu tak aby rósł nowy motocyklista???? 1 Cytuj Moja pasja i mój cel , jeżdżę chinolkiem bo tak chcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 4 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Pogoda super, obstawka także niczego sobie, czy można chcieć czegoś więcej? ^^ Wszystkiego najlepszego dla Młodej Pary! Samych radości na nowej, już wspólnej drodze życia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzery Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Na trasie "górnej" jechałem za kimś kto walił z tłumika tak że myślałem że mi bębenki wyjeb**. Zwłaszcza jak staliśmy na światłach. Przyznać się, czy to sprzęt (z plecaczkiem jechał)? Chciałem pogratulować dobrania mieszanki. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 A motocykl z kufrem był?? Nie miał napisane pod rejestracja sebol?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmaty Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Kolego widzę że mało ludzi jeszcze znasz, Sebol jest znany z najbardziej strzelajacego moto i jak by to zmienił to już nie byłoby to samo. Po prostu za sebolem w tunelach się nie jeździ i po kłopocie 1 Cytuj https://www.hondapark.pl/pl/motocykle.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 5 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Bez strzelania z komina Sebol to nie byłby już ten sam Sebol:) 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzery Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Wydaje mi się że to nie był sebol. A może.. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aras sieżyje Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Wykorzystam wolną chwilę i pożycze młodym samych słonecznych dni i gorących nocy oczywiście żeby dłużej latać na moto. Dzięki że mogłem wam towarzyszyć w obstawie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebol Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 (edytowane) Widać że chyba przesadzilem,sorki jak komuś ciśnienie w uszach zmieniłem .raczej trzymalem się z tyłu kovalchuck na pewno obwrwal ale nie widziałem go w lusterku .Nie byłem jedyny co ostro nasuwal,ale nie wybielam się . Nie gniewajcie się ten typ tak ma amieszanka to dopiero na Nowy sezon bo teraz to moto żyje swoim życiem Jeszcze raz Najlepszego dla pięknej pary Młodej mam nadzieję że mimo wszystko obstawa była superancka pozdrawiam. Edytowane 5 Października 2015 przez sebol (wyświetl historię edycji) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 5 Października 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2015 Sebol jasne że było super Mimo, iż było głośno to co jakiś czas słyszeliśmy, że jesteś z Nami 2 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczix007 Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Widać że chyba przesadzilem,sorki jak komuś ciśnienie w uszach zmieniłem .raczej trzymalem się z tyłu kovalchuck na pewno obwrwal ale nie widziałem go w lusterku .Nie byłem jedyny co ostro nasuwal,ale nie wybielam się . Nie gniewajcie się ten typ tak ma amieszanka to dopiero na Nowy sezon bo teraz to moto żyje swoim życiem Jeszcze raz Najlepszego dla pięknej pary Młodej mam nadzieję że mimo wszystko obstawa była superancka pozdrawiam.Hah modły zostały wysłuchane jak stałem za Tobą podczas wyjazdu z podwórka a tak poza to bardzo dobrze, że było głośno bo tak też musiało być 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 6 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Widać że chyba przesadzilem,sorki jak komuś ciśnienie w uszach zmieniłem .raczej trzymalem się z tyłu kovalchuck na pewno obwrwal ale nie widziałem go w lusterku .Nie byłem jedyny co ostro nasuwal,ale nie wybielam się . Nie gniewajcie się ten typ tak ma amieszanka to dopiero na Nowy sezon bo teraz to moto żyje swoim życiem Jeszcze raz Najlepszego dla pięknej pary Młodej mam nadzieję że mimo wszystko obstawa była superancka pozdrawiam. Ja to tam lubię takie strzały za każdym razem jak waliłeś sam banan wyginał się na buziaczku Tylko moja dziewczyna pytała się czy tak ma być ?? to ja jej mówię: - ,,To jest Sebol inaczej być nie może :)" Super powiedziała że Cię zapamięta Edytowane 6 Października 2015 przez Kovalchuck (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mark_Ka Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Jeszcze raz dziękujemy osobom, które uczestniczyły w naszej obstawie i wrzucamy kilka fotek od Pani fotograf Usłyszałem od żony po weselu, że jej się podobał klimat jaki stworzyliście i że jak będzie już wiosna to chętnie przyjedzie na spot ze mną... Po stwierdzeniach typu "ja na to nie wsiądę" to wielki przełom 7 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mark_Ka Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dla chętnym wrzucam skrócony film z ślubu i wesela m.in z udziałem części naszego forum eskortującego Nas 6 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi