Łowca Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Hej Wam! Tak jak w temacie - przeprowadzam się do Łodzi i w związku z tym szukam garażu, wiaty lub chociaż parkingu strzeżonego w okolicy Aleksandrowskiej. Wie ktoś coś na ten temat? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 To dość długa ulica, a dokładniej jaka okolica? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 To dość długa ulica, a dokładniej jaka okolica? No fakt, nie pomyślałem Najlepiej okolice ulicy Bielicowej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 No to kawałek w stronę Aleksandrowa masz całkiem spory parking. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Nie zauważyłem mapki Dzięki wielkie Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Łowca (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gary Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Ja właśnie trzymam moto na tym parkingu. Nie łatwo tu o miejsce ;-) Bliżej Ciebie to jeszcze ludziska próbują na PZMOT oraz Wojewódzkiej Stacji Ratownictwa Medycznego na Wareckiej. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowca Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) Dzięki za info Ideałem byłby PZMOT, miałbym tak blisko, że mógłbym w kapciach odwiedzać Bandziora Muszę sprawdzić czy go przygarną, a jeśli tak to za ile Słuchajcie... okazuje się, że tylko Wojewódzka Stacja Ratownictwa Medycznego na Wareckiej chce przyjąć mój sprzęt - za 82 zł miesięcznie. Pozostałe parkingi nie chcą przyjmować motocykli. Szukam dalej, jeśli nic innego nie znajdę to zostawię go na Wareckiej... a tę informację wstawiłem, gdyby ktoś miał ten sam problem co ja Edytowane 16 Września 2015 przez Łowca (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi