KyngaBandit Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Hej. Tak jak w temacie, szukam garażu dla mojego motocykla, by mógł bezpiecznie przezimować sobie w Łasku. Czy ktoś z Was ma jakieś informacje akurat na ten temat w tej lokalizacji? Będę wdzięczna :-) Pozdrawiam, Kinga Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez KyngaBandit (wyświetl historię edycji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thebestof78 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Podeślę ci kolegę bo za chwilkę będzie zwalniał garaż ;-) Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Ok, super dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocianlask Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 gdyby tamta miejscówka nie wypaliła to daj znać, popytam znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyngaBandit Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 Udało się już coś wynająć sprawa już nieaktualna, ale dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi