KyngaBandit Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2015 (edytowane) Hej. Tak jak w temacie, szukam garażu dla mojego motocykla, by mógł bezpiecznie przezimować sobie w Łasku. Czy ktoś z Was ma jakieś informacje akurat na ten temat w tej lokalizacji? Będę wdzięczna :-) Pozdrawiam, Kinga Edytowane 28 Sierpnia 2015 przez KyngaBandit (wyświetl historię edycji)
Thebestof78 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Podeślę ci kolegę bo za chwilkę będzie zwalniał garaż ;-) Kocham motocykle, pytałam tatusia czy mnie na moto czasem nie robił, mówi że nie bo niewygodnie czyli widać jak wie to co najmniej raz próbował ...
KyngaBandit Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Ok, super dziękuję
bocianlask Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2015 gdyby tamta miejscówka nie wypaliła to daj znać, popytam znajomych
KyngaBandit Opublikowano 2 Września 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Września 2015 Udało się już coś wynająć sprawa już nieaktualna, ale dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi