Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Frager Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zapraszam wszystkich do Bełchatowa w dniach 5 - 6 września! 2 edycja Red Bull Megawatt w której sam będę miał okazję startować! 6 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusia Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 powodzenia!!! trzymam kciuki 5 wpadniemy z Maćkiem, może gdzieś Cie znajdziemy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Dzięki za info na pewno się pojawię 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OmLeT Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2015 Będę z Monią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 I pomyśleć, że na co dzień jeżdżę tam sobie landem 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bzyq Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 ...w której sam będę miał okazję startować! No nie sam, nie sam 0 Cytuj "...nie wiem, nie znam się, nie orientuję się, zarobiony jestem..." http://bikepics.com/members/bzyq/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew13 Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2015 Takie info : http://www.scigacz.pl/Tadek,Blazusiak,nie,pojedzie,w,Megawattcie,27084.html 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bayer2 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 (edytowane) Mnie tez tam nie zabraknie, suuuper impreza i ten ryk silników !!!! Edytowane 27 Sierpnia 2015 przez bayer2 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuono1000 Opublikowano 27 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2015 W zeszłym roku było meeeeeeggggaaaaaa także sądze że w tym będzie jeszcze lepiej !!!!!! 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowicjuszka Opublikowano 28 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2015 no to w sobotę przejażdżka :-) 0 Cytuj speed means freedom of your soul :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mol-77 Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 W sobotę czy w niedzielę ? I o ktorej? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Było super choć szkoda, że niektóre strefy były tak oddalone że ciężko się obserwowało zmagania zawodników. Na szczęście miałem lornetkę. Głodny nie byłem bo najadłem się piasku haha Wracając mega wymarzłem i przemokłem ale wrażenia wszystko rekompensują! Karol jak osobiście pisałem... Dałeś czadu! Pzdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Frager Opublikowano 8 Września 2015 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Choć kurz na kopalni już dawno opadł u mnie nadal wielkie emocje i krótka relacja ode mnie! Na początku Dzięki Esquina za wsparcie i kibicowanie! Zapakowani, wyruszamy w piątek w stronę Kleszczowa! Mimo, że od Łodzi nie daleko to trzeba było trochę poświrować na trasie i umilić sobie czas Po dojechaniu, załatwieniu wszystkich formalności, wylosowano mi nr. #189! i z takim jechałem w sobotnich kwalifikacjach Sobotnie kwalifikacje, czyli jazda na czas najpierw na torze motocrossowym potem sekcja enduro. Tor motocrossowy, z mojej strony jazda dosyć zachowawcza, tam gdzie mogłem to opór ale z głową bo nie chciałem zaliczyć gleby ale... " co sie odwlecze to nie uciecze " i w sekcji enduro zaliczam dosyć poważną glebę przelatując przez kierę, przygnieciony przez moto nie mogę sam się wydostać spod niego i dopiero flagowi pomagają mi wstać, przez tą glebę tracę około 10sek., reszta przeszkód - kamienie, opony ( te pionowo wbite i poziomo położone ), kłody drewna przejeżdżam bez większych przeszkód i dosyć sprawnie, walczę jeszcze na podjeździe na którym czubku składają się 2 rury ( najtrudniejsza przeszkoda wg mnie w sekcji enduro ) i po 2 próbach udaje mi się ją pokonać. Zadowolony z siebie, że przejechałem w jednym kawałku prolog i dotarłem do mety choć na skraju wyczerpania pozostaje czekać na wyniki czy uda się zakwalifikować... ( 700 zawodników startujących w prologu, 500 się kwalifikowało ), sprawdzam wyniki na bieżąco i... 234, 374, 497, 499... 500! Udaje mi się zakwalifikować jako 500 zawodnik na niedzielny wyścig finałowy! Wielkie niedowierzanie i wielka radość! Finałowa 500... jak powiedział organizator... najlepsi z najlepszych! W niedzielnym wyścigu finałowym założyłem sobie 1 cel, zrobić 1 pełne okrążenie, nie liczył się już dla mnie czas czy pozycja, zależało mi abym był w stanie pokonać każdą przeszkodę na trasie. I... było piekielnie trudno Takich pionowych podjazdów i zjazdów nigdy na oczy nie widziałem ale... nie miałem wyjścia By jechać dalej musiałem je pokonać. Finalnie po 2H 46min. jazdy decyduje się na zakończenie wyścigu, cel udało się osiągnąć! Ponad 1 okrążenie przejechane! Finalnie daje mi to 362 miejsce spośród 500 zawodników startujących w niedziele! ( Zwycięzca pokonał 3 okrązenia w czasie 1:41 ) Moje pierwsze zawody, jeden z najtrudniejszych wyścigów na świecie a najtrudniejszy w środkowo - wschodniej Europie i... mimo wielkiego wyczerpania, będąc na skraju wytrzymałości jestem mega szczęśliwy i zadowolony, że udało mi się przejechać ponad 1 okrążenie! Na kilka minut przed startem... Walka na jednym z podjazdów... Jedna z przeszkód w sekcji enduroI najtrudniejsza przeszkoda w sekcji enduro która sprawiała trudności nawet zawodowcom... Po wyścigu... wyczerpany... ale mega zadowolony! Edytowane 8 Września 2015 przez Frager (wyświetl historię edycji) 5 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Fajne fotki dzięki za relacje i gratki za ukończenie wyścigu ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 8 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 Gratulacje Personel medyczny miał sporo roboty. Jeden gość na szczycie podjazdu dostał po udzie tylnym kołem innego moto. Dobre 10 minut bidok leżał nim pomoc dotarła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esquina Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Dla tych co nie byli niech zobaczą co stracili Relacja https://www.youtube.com/watch?v=fMnDMlL86B4 bonus czyli prawdopodobnie najtrudniejsza przeszkoda. Oprócz tego na YT jest masa filmików 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StefanPL Opublikowano 9 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 (edytowane) Frager dzięki wielkie za relacje, gratuluje przejścia do drugiego etapu jak i samego startu . Ja byłem w sobotę i miałem okazje trochę pooglądać zmagania zawodników, powiem jedno. Rzadko można oglądać tak epickie sceny na żywo. Znalazłem jeszcze filmik z Helmet Cam'a Miłego oglądania! Już poprawione Edytowane 9 Września 2015 przez StefanPL (wyświetl historię edycji) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 Dzięki Stefan, filmik który wrzuciłeś jest z 2014r. Łapcie moją glebe przez kierownice podczas prologu Niestety przez to straciłem około 30sek. ale wydaje mi się, że dosyć szybko się pozbierałem i udało się dojechać! 2 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 14 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Z cyklu... " f*ck it! I'm out! " 2 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Xrv Opublikowano 15 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Emocje jeszcze żywe co Frager? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frager Opublikowano 15 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2015 Takich zawodów się nie zapomina do końca życia Tym bardziej, że to moje pierwsze... ; D 1 Cytuj you will never know me, you can only follow me. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Gratulacje Fotki przednie 1 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsel Opublikowano 17 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2015 Powiem jedno za***iście 1 Cytuj http://www.babelkowy-swiat.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi