Skocz do zawartości

wydarzenie_FLM_Tuchola.png

Zapraszamy na Zlot Forum Łódzkich Motocyklistów  - więcej informacji tutaj.

7 1 20:22:55

Piknik W Tuszynie 19.09.2015

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piknik Motocyklowy "Na Młynku".

Impreza organizowana przez Grupę Motocyklową "Czerwina Bandera". Impreza planowana na 19.09.2015. Rozpoczynamy mszą w Parafii Św. Krzysztofa w Tuszyn Lesie o godz. 15:00 (poświęcenie okolicznych motocykli). Następnie paradą z pod kościoła ruszamy na pobliski Młynek gdzie przy wspólnym ognisku będziemy mogli najeść się do syta. Organizator gwarantuje prowiant (kiełbasa, kaszanka, smalec domowej roboty z ogórem, kawę herbatę), pozostałe we własnym zakresie. Ośrodek udostępnia swój bar, który tego dnia będzie czynny i dostępny dla przyjezdnych gości (również dla tych którzy tego dnia nie prowadzą pojazdów).

Na bieżąco będziemy informować o realizacji planowanego przedsięwzięcia.

Zapraszamy serdecznie wszystkich zmotoryzowanych. Do zobaczenia na miejscu - Grupa Czerwona Bandera

Opublikowano

11952988_749476778508217_712511103065156

"Ja chcę, żeby moja Łódź rosła, żeby miała pałace wspaniałe,
ogrody piękne, żeby był wielki ruch, wielki handel i wielki pieniądz..."

Opublikowano

zapowiada się fajna integracja wstępnie się wybieram

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 25.08.2015 o 16:31, Bulba napisał(a):

11952988_749476778508217_712511103065156

będzie pogoda to spoko

Opublikowano

postaram się podjechać :biggrin:

Opublikowano

Zapowiada się sympatycznie :biggrin: warto zajrzec :smile:

Opublikowano

Dziękujemy Wszystkim za tak liczne przybycie, postaramy się poprawić drobne niedociągnięcia. Do zobaczenia za rok!!!

Opublikowano

Nie było żadnych niedociągnięć, miejscówka super, jedzonko pychota, organizacja na 5+ LWG 

• 2 tygodnie później...