Adam Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Siema. Kupiłem moto ze zjechaną do zera oponą i potrzebuje jakąś używkę 150/17. Jest jakis spec od opon w naszej okolicy? Nie chce czekać do weterana... 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SMmaciek Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 www.allegro.pl www.olx.pl 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robcio Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Jeszcze sie nie spotkałem z dobra opinia użytkownika po zakupie używki ,bo niby co ma w sobie wartościowego wyrzucona opona na śmieci he he 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Velastir Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Zagadaj do użytkownika Buziak może on ci pomoże:) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Mam Bridgestone Trail Wing 152 130/80 R17 65H - jak chcesz to Ci ją dam za Na jeden sezon jeszcze starczy, ale nie wiem czy może zastąpić 150/17 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi