Kande Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zmieniałam klamki w moim gsie i odpadł mi jakiś kawałek plastiku z czujnika sprzęgła (zamontowałam spowrotem taki "zepsuty" ) Moto odpala na luzie ze sprzęgłem i bez sprzęgła, na biegu odpala ze sprzęgłem (bez sprzęgła nie próbowałam ) Pali, jeździ , nie gaśnie czyli wszystko wydaje się być ok, różnica jest taka że wcześniej na luzie tylko odpalał ze sprzęgłem , bez sprzęgła rozrusznik nie kręcił. Nie wiem czy mam na pilne wymieniać ten czujnik czy mogę na razie śmigać na starym? Nie mam pojęcia jaki może mieć to wpływ na elektrykę ? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteklodz Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 jeździj, to jest bardziej zabezpieczenie przed dziećmi niż miało by pomóc dorosłej osobie 0 Cytuj Bus, bagażówka stała trasa Łódź-Paryż(F)-Łódź 663-231-860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi