Dyziek62 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Znacie jakieś fajne moto do 50 ccm tylko o wyglądzie tych starszych bo będę go miał na spółę z tatą 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tome1985 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 nie wspomniales ile masz lat,z tych starszych powiadasz,nie lepiej skuter,ty i twoj tata bedziecie zadowoleni.Do jakiej kwoty szukasz. Moge polecic tym co ja lub moi koledzy jezdzili w mlodosci simson s51,romet ogar ten staszy albo teraz ten nowy co wyszedl romet ogar cafe,tylko ten starszy objezdzi tego nowego,romet zetka mozesz wybrac,simson sr50,z tyc wszystkich polecam simson s51 naprawde fajny motorek pozdro 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naczelny Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Wg mnie omijaj Chińskie produkcje, z japońskich Yamaha DT50 była dobra, ze starych simson s51. Ewentualnie coś w Włoch, ale konkretnego modelu Ci nie podam 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziek62 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 motorower ale nie skuter. Starsze coś typu romet ogar 200.cena okolo 2500. Na simsonie sam jeździłem i strasznie mi się spodobało XD. Od tego w sumie zacząłem przygode z moto Dopiero na wakacje kupujemy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Z nowych o starym wyglądzie to jest romet ogar caffe miałem kiedyś podobnego sprzęta to uważam że godne polecenia jest jeszcze zumico gr 200... Ze staroci to jeszcze upalam 2 jawki, 20 i 23 szczerze do dalszej jazdy bym wybrał propozycje wyżej 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziek62 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 Dzięki ;P I mam 14 lat 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olo Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 O to Romet pony jedynie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Massi Opublikowano 13 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2016 motocykl do 50 powiadasz heh... to jak kolega wyżej napisał celuj w motocykl romet 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aidekk Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 A ja Ci powiem, weź chińczyka a nie Polską klasykę, no chyba że masz dużo czasu by dłubać Zipp Pro 50... lub jeśli dla ojca zbyt nowoczesny to może Zipp ZV50 Junaki też ostatnio są godne polecenia 0 Cytuj Jak się jeżdżąc nie przewrócisz to się jeździć nie nauczysz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziek62 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Dzięki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czesław Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Simson w dobrym stanie i nic lepszego nie potrzeba. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picek33 Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Polecam zippa Torosa fresko ja go mam i nie narzekam wielki jak na 50 tke i wygodny i ma dwa amortyzatory na tyle 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi