Mark_Ka Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Właśnie wypatrzyłem w necie wydarzenie https://www.facebook.com/events/403072216553254/. Czy ktoś coś słyszał ? Czy wybiera się ktoś z naszego forum? 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikado33 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ja mam zamiar się wybrać ;-) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dan-erłan Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Na fb wyrzucilo ze to w pazdzierniku a nie wrzesniu?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kande Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zmienili dzisiaj datę wydarzenia 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pęku Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Witam Czy coś wiadomo nowego w sprawie przejazdu??? Termin, miejsce spotkania??? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Pod względem organizacyjnym leżą totalnie. Zamiast zorganizować przejazd jak się należy (napisać pismo do policji, urzędu miasta) to z tego co się orientuję, próby załatwienia tego są na samą "gębę" Wychodzi na to, że pomysł był i na tym koniec. Zobaczymy czy organizator się zreflektuje i doprowadzi do szczęśliwego finału. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi