Darek_Lodz Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zna ktoś może jakąś praktyczną apkę na telefon która jakoś wskazuje kiedy i gdzie może padać ? Nie chce mi się kryć moto w takie upały, a jak zacznie padać to wtedy już trochę późno na pokrowiec Coś coby szybko uruchomić na telefonie z dostępem do neta. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy-wolk Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Najskuteczniejszym będzie chyba dodanie w przeglądarce telefonu zakładki ze szczegółową prognozą Meteo z modelem COAMPS Możliwe, że jest to w formie aplikacji, ale ja akurat nie śledzę z telefonu prognoz więc nigdy nie sprawdzałem 0 Cytuj Chcesz założyć działalność, a może już posiadasz? Odbierz 10% rabatu na usługi księgowości w Polecam, sprawdziłem na własnym biznesie: www.infakt.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErR Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Jest w formie aplikacji. 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arecki_ELW Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Używam fajnej aplikacji która pobiera dane z meteo.pl https://play.google.com/store/apps/details?id=com.strek.meteo&hl=pl i co najważniejsze ma pełnoekranowy widget... Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez Arecki_ELW (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 hm, wypróbuje sobie obie dzieki 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 ja nie mogę sobie ustawić tego widgeta na pulpicie ... 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek_Lodz Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 u mnie jakoś działa, załączam dane włączam apke, ustawione domyślnie na łódź i cos pokazuje. Nawet się sprawdza 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kovalchuck Opublikowano 17 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2015 mi też tak działa tilko jak ustawić widgeta na pulpit żeby nie trzeba było włączać apki tylko żeby działało jak accuweather 0 Cytuj Myślisz że każdy motocyklista to wariat ? Grubo się mylisz, bo to ludzie z wielką pasją i umiejętnościami o których ty możesz tylko pomarzyć. Suzuki SV650s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi