kasiek159 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów (: Chciałabym Was serdecznie zaprosić na obstawe mojego kolegi motocyklisty oczywiście.niestety nie jest użytkownikiem forum. Jest posiadaczem dwóch motocykli, crossa oraz choppera. Chciałabym aby była to dla niego miła niespodzianka. A więc do rzeczy : Miejsce spotkania : Koluszki, rynek wtorkowy na ul. rynek, jeżeli ktoś nie wie gdzie to jest to wyślę zdjęcie mapy Godzina: 16:00 do 16.15 żeby si zeebrać Przerzejazd: z pod kościoła przez miasto po salę na slotwinach , łącznie około 10 km. Jeżeli czegosc zapomniałam dodać z góry przepraszam i na pewno uzupełnię Po ostatniej obstawie organizowanej przeze mnie wszystcy byli zadowoleni także myślę że tym razem też tak będzie Pozdrawiam i zapraszam serdecznie Kasia A i oczywiście data tak jak w nagłówku 05.09 (: Edytowane 10 Sierpnia 2015 przez kasiek159 (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Kasia jestem obowiązkowo tobie odmówić nie wypada, zamawiaj pogodę ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zapowiada sie kolejna udana obstawka oczywiscie również się piszemy z Mariuszem :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2015 Jak tylko będę mógł to podjadę. Aga znów się przyłącze w Andrespolu w razie czego 1 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanio Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Kaska ja tez jestem i zabiore ze soba Michala co ostatnio byl na obstawce w Tomaszowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek159 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 haha Super bardzo mnie to cieszy 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Będzie wesoło :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2015 Bartuś bierz całą ekipę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Czy to czasami nie jest ślub Tomka?? stawie się na pewno, ktoś leci z Łodzi?? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek159 Opublikowano 1 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Zgadza sie 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Startuje z Andrespola szczegóły w piątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 1 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 Ja też się piszę - aga daj znać jak będziesz wiedziała o której itd 1 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIELGRZYM Opublikowano 2 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 99 % bede podeślij mapke sytuacyjna 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 3 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2015 Ma nadzieję, że będzie pompa, ale nie w postaci deszczu z nieba... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek159 Opublikowano 4 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 O 15.30 zbieramy się z AgaJaga e Andrespolu na stacji benzynowej notex . Zapraszamy do przyłączenia się 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark_Ka Opublikowano 4 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 (edytowane) To kasiek159 widzimy się jutro Edytowane 4 Września 2015 przez Mark_Ka (wyświetl historię edycji) 0 Cytuj ekowkuchni.pl - Już niedługo zjesz zdrowo i smacznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaJaga Opublikowano 5 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Dziki przybyłym za obstawę oraz organizatorom za ognisko było super i łzy młodego zaskoczonego naszą obecnością:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Niespodzianka dla młodego sie udala jego wzruszenie bylo bezcenne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek159 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Bardzo wam dziękuję !!!!!!! 😁😁😁😁💜💜💛💚💛💙💙 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daria90 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Bardzo wam dziękuję !!!!!!! cala przyjemnosc po naszej stronie bylo super jak zwykle w takim towarzystwie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Obstawka udana:) Łzy szczęścia młodego bezcenne:) A ma może ktos dostęp do zdjęć dwóch Panów z czarnego busa:)? 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kasiek159 Opublikowano 6 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Ja będę miała 0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pistolero85 Opublikowano 6 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Dajcie im rozkminic co i jak po ognisku... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi